94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

hoorn-huesmolen-header-kinderopvang-berend-botje.jpg

Kindercentrum Berend Botje Hoorn-Huesmolen

Selecteer een opvangtype

Kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

Een voormalig bankgebouw is omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van het kinderdagverblijf regelmatig voorleesboekjes uitzoeken.

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen in het kinderdagverblijf. De kinderen krijgen alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de pedagogisch medewerkers veel plezier.

 • Een prachtig park op loopafstand
 • Diverse winkels in de buurt waar we samen boodschappen doen
 • Uitjes naar de wekelijkse markt

Openingstijden kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

Maandag tot en met vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur.

Maandag 7.00 tot 18.30
Dinsdag 7.00 tot 18.30
Woensdag 7.00 tot 18.30
Donderdag 7.00 tot 18.30
Vrijdag 7.00 tot 18.30

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

 • De Daltons (0-2,5 jaar)

 • De Muntjes (0-2 jaar)

 • De Goudstaafjes (2-4 jaar)

 • De Diamantjes (2-4 jaar)

Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw in de wijk Hoorn-Huesmolen omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum, met daarin onder andere een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal). Het kindercentrum heeft uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij.

De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van de peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) regelmatig voorleesboekjes uitzoeken. De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat kinderen zich thuis voelen. Ouders worden nauw betrokken bij activiteiten en er wordt met regelmaat een gezellige koffieochtend georganiseerd.

 • Voor- en vroegschoolse educatie
 • Goede ligging ten opzichte van een park en winkels
 • Veel parkeerruimte

Openingstijden

De peuterspeelgroep is geopend van maandag tot en met vrijdag.

Maandag 8:15 tot 12.15 uur
Dinsdag 8:15 tot 12.15 uur
Woensdag 8:15 tot 12.15 uur
Donderdag 8:15 tot 12.15 uur
Vrijdag 8:15 tot 12.15 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

Peuterspeelgroep Hoorn-Huesmolen (2-4 jaar)

ClubBB Hoorn-Huesmolen

Kinderopvang Berend Botje heeft een voormalig bankgebouw in de wijk Hoorn-Huesmolen omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, een schitterende buitenruimte, een atelier en een kleurrijke hal. Het is een ideale locatie voor uitjes naar de wekelijkse markt, het park en de kinderboerderij. De bibliotheek is ook dichtbij, daar kunnen de kinderen van de BSO regelmatig voorleesboekjes uitzoeken.

Onze BSO Hoorn Huesmolen is voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar oud. We hebben op onze BSO een vast gezicht, Roos. Zij is elke dag aanwezig om de kinderen op te vangen. De sfeer op de groep is goed. De kinderen vinden het heerlijk om met ons samen te spelen en activiteiten te doen. Ook zijn ze erg behulpzaam, ze vinden het fijn om ons te helpen met allerlei klusjes.

Het vervoer van basisscholen De Tweemaster, De Pontonnier en de Bernardus van Bockxmeerschool is door ons geregeld.

 • Op loopafstand van de basisschool
 • Goede ligging ten opzichte van een park, winkels en scholen

kindercentrum-hoorn-huesmolen_02_atelier.jpg
kindercentrum-hoorn-huesmolen_01_pand2.jpg

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur.

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

 • De Bankrovers (4-6 jaar).

Meer over kinderdagverblijf Hoorn-Huesmolen

Wij bieden groente en fruit aan, wekelijks geleverd door de groenteboer. We maken onze fruithapjes zelf en in de middag hebben we brood en beleg wat vooral gericht is op gezonde voeding. De maaltijden worden aangevuld met fruit en rauwkost.

We beschikken over verschillende hoekjes waar ieder kind tot spel kan komen, of juist een rustmomentje kan pakken. Op de tafel zorgen we voor spelletjes. De bouwhoek is favoriet en daar wordt gespeeld met veelzijdig en open einde speelgoed. Bij open einde speelgoed staat het niet vast wat het is en daardoor kan het van alles zijn.

Voor de basisscholen De Tweemaster, Pontonnier De Bockxmeerschool bieden wij vervoer.

Kinderdagverblijf & Peuterspeelgroep:180292109

Buitenschoolse opvang: 137593478

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Parkeergelegenheid

Wij hebben heel veel parkeerruimte voor onze locatie. Op dit moment is het aantal parkeerplaatsen iets minder in verband met de bouw van een nieuw appartementen complex.

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”