94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Berend Botje OuderApp

peuterspeelgroep_spel-spelen_berend-botje.jpg
kinderopvang_berend_botje_juichen.jpg

Inloggen gastouderopvang

Inloggen

Inloggen kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang

Inloggen

Kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en buitenschoolse opvang

We vinden het heel belangrijk om goed contact met ouders te onderhouden: we zijn graag jullie partner in de opvoeding. Informatie uitwisselen doen we dan ook op verschillende manieren en momenten, onder meer via onze Berend Botje OuderApp.

Dankzij deze goed beveiligde app kunnen we je snel en makkelijk informeren over alle ontwikkelingen rondom jouw kind en de kinderopvang. Zo ontvang je bijvoorbeeld een melding als er nieuwe foto's van je kind geplaatst zijn en kun je er op je gemak het dagverslag nalezen. Ook voor het doorgeven van vakantie kun je de Berend Botje OuderApp gebruiken, evenals voor het inzien van facturen, jaaropgaven etc. 
Op de pagina contactmomenten vertellen we je daar meer over.

Inloggen

Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord. Als nieuwe klant krijg je 6 weken voor de start van de opvang de inloggegevens. Dit geldt pas nadat de overeenkomst ondertekend is.  

Wil je de Berend Botje OuderApp downloaden? Zoek dan in de App Store of Google Play Store op ‘OuderApp van Konnect’ of klik hieronder op de doorlink:

App Store
Google Play Store

Eerste keer inloggen:

gastouderopvang_bedankt_aanmelden_berend_botje.jpg

Gastouderopvang

Bij gastouderopvang verloopt het contact over je kind vooral rechtstreeks met je gastouder. Voor het invullen, goedkeuren en doorgeven van de maandelijkse opvanguren maken alle gastouders en ouders gebruik van ons gast.ouderportaal.nl.

Hiervoor krijg je inloggegevens, zodra je de overeenkomst hebt ondertekend. Op dit portaal kun je het aantal opvanguren inzien en hierop akkoord geven (accorderen). En je kunt hier je facturen en jaaropgaven inzien. Verder vind je hier het pedagogisch beleid en de protocollen en richtlijnen die gelden voor gastouderopvang. Het (gast)ouderportaal is ook als app te gebruiken. In drie stappen leggen wij je graag uit hoe je de app kan downloaden en hoe je deze gebruikt voor het accorderen van uren.

Wil je de Berend Botje OuderApp downloaden? Zoek dan in de App Store of Google Play Store op ‘OuderApp van Konnect’ of klik hieronder op de doorlink:

App Store
Google Play Store

Bij het eerste gebruik

Uren accorderen – uitleg

Heb je vragen over het gebruik van het (gast)ouderportaal en/of de app, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2337140 of te mailen naar [email protected]

Inloggen

Vóór de start van de opvang ontvang je in je mailbox een handleiding en je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord voor het gast.ouderportaal.nl