94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Disclaimer

laab_2022_09_27_0035.jpg

Informatie

De informatie op deze website is met grote zorg samengesteld en gecreëerd. Ook is geprobeerd de informatie actueel te houden. Desondanks is het mogelijk dat de informatie op de website onvolledig of onjuist is. Berend Botje geeft geen garantie voor de juistheid, volledigheid, kwaliteit en actualiteit.

Externe links

De website van Berend Botje bevat een aantal externe links. Deze links staan op de website vermeld als service voor de bezoeker van deze site. Berend Botje kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor de inhoud van deze pagina’s van derden, voor de privacybescherming op deze websites, voor de diensten die hierop eventueel worden aangeboden of voor schade of verlies veroorzaakt door het gebruiken van externe links.

baby-speelgoed-pedagogische-medewerker-berend-botje.jpg

Auteursrechten

De inhoud van de webpagina’s behoort toe aan Berend Botje. Niets uit deze website mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar worden gemaakt, in geen enkele vorm of wijze. Met uitzondering van nieuwsberichten en sharing/delen van content via Social Media op onze webpagina’s waar die mogelijkheid wordt geboden.

Privacy Statement

Op de verwerking van jouw persoonsgegevens is ons Privacy Statement van toepassing.

Vragen?

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met Berend Botje op te nemen.