94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Kinderdagverblijf

kindontwikkeling_kinderopvang_berend_botje.png

Liefdevol, veilig en betrokken

Aanmelden
0 tot 4 jaar
baby_banaan-eten_berend-botje.jpg

De beste kinderopvang voor jouw kind

Onze betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen in een veilige en geborgen omgeving met veel liefde en aandacht voor jouw kind. Wij bieden jouw baby volop ruimte om op te groeien tot een ondernemende dreumes, nieuwsgierige peuter en leergierige kleuter. We letten goed op de verschillende fases in de ontwikkeling. Een baby van zes maanden ontdekt dat het lukt om te rollen, een jaar later volgt het herkennen van kleuren en vormen en weer wat later hoe prettig het is om zindelijk te zijn. Omdat elk kind uniek is, kijken onze medewerkers altijd waar jóuw kind behoefte aan heeft en waar het aan toe is.

Een dag op het kinderdagverblijf

''Ieder kind heeft een eigen tempo.''

Past het ritme van het kinderdagverblijf bij het ritme van jou en je gezin? Ik vertel je graag hoe een dag op het kinderdagverblijf er ongeveer uitziet.

pedagogisch-medewerker_lillian-ligthart.jpg
Lillian Ligthart Pedagogisch medewerker

7:00 uur – Opstarten

Tussen 7:00 en 9:00 uur worden de kinderen gebracht. Als alle kinderen er zijn, gaan we een gezamenlijke activiteit doen als voorlezen, zingen of yoga.

9:30 uur – Fruitmoment

Voor de baby’s maken wij een lekker fruithapje klaar. De oudere kinderen krijgen stukjes fruit, waarbij wij ze hun eigen mandarijn laten pellen of banaan in stukjes laten snijden.

10:00 uur – Verschonen en slapen

Na het fruitmoment is er een ‘verschoonronde’. Voor een groot deel van de kinderen is het dan tijd om naar bed te gaan. Met de andere kinderen doen we een activiteit.

11:30 uur – Lunchtijd

Na de lunch gaat een deel van de kinderen naar bed en doen we met de andere kinderen een activiteit. Halverwege de middag gaan we lekker naar buiten.

18:30 uur – Afsluiting dag

Tussen 16:30 en 18:30 uur worden de kinderen opgehaald. We vertellen hoe de dag is gegaan en hopen dat alle kinderen een leuke dag hebben gehad!

Goed geregeld!

Over ons kinderdagverblijf

Onze betrokken en ervaren pedagogisch medewerkers zorgen voor een veilige omgeving waar jouw kind zich thuis voelt en volledig zichzelf mag zijn. Het bieden van gezonde voeding, beweging en natuur vinden wij erg belangrijk.

Wij werken uitsluitend met liefdevolle, professionele en goed opgeleide pedagogisch medewerkers en ondersteunen hen volgens de nieuwste inzichten.

Bij het brengen en halen, is er ruimte voor een persoonlijke overdracht over jouw kind met de pedagogisch medewerker.

Voordat we van start gaan met de opvang, plannen we een aantal wenmomenten in. Zo leren we elkaar op een rustige manier kennen.

Via de Berend Botje OuderApp sturen we algemene berichten maar ook foto’s en persoonlijke berichten over jouw kind.

Wij laten ons inspireren door de pedagogische visie uit Reggio Emilia. Door bijvoorbeeld een leeg vel papier bij kleurmaterialen aan te bieden in plaats van een kleurplaat, dagen we de kinderen uit om zelf hun fantasie de vrije loop te laten.

 • Valeria

  Moeder van Platon

  "Platon krijgt hier alle kansen om de taal te ontwikkelen"

 • Rozanne

  Moeder van Ise

  "Bij Berend Botje kijken ze echt naar de behoeftes van het kind. Daar blinkt Berend Botje voor mij in uit!"

 • Paul

  Vader van Damien

  "Het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is"

 • Iris

  Moeder van Lotte

  "Borstvoeding en kinderopvang, fijn dat het kan!"

baby_blokken_reggio-emilia_berend-botje.jpg
bso_ggd_akkerhoeve_berend-botje-1693833573.jpg

Groeien door te spelen


Je kind direct inschrijven?

Klik hieronder op 'Aanmelden' en meld je kind aan via het aanmeldformulier. Hulp nodig? Bel ons op: 088 – 233 7000, of mail ons op: [email protected]. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 09:00-17:00 uur.

Wil je een kijkje nemen?

Je bent van harte welkom! Wij laten je graag zien hoe de opvang van jouw kind er bij ons uit ziet. Vraag een rondleiding aan via de pagina van de locatie van jouw voorkeur.

Welke type opvang past bij jouw kind?

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kan ik je helpen?

Bel 088-2337000
Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar.”