94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Rozanne
ganzebord_hand_berend_botje.jpg

"Fijn dat Berend Botje flexibel is"

"De keuze voor een opvang wordt meestal door twee ouders gemaakt, maar bij mij ligt dat anders. Ise is namelijk geboren door middel van KID (kunstmatige inseminatie donorsperma). Dat betekent dat ik bewust alleenstaande ouder ben. Tijdens de intake op het kinderdagverblijf heb ik meteen aangegeven dat de vader hierdoor niet in beeld is en dit werd goed ontvangen. De pedagogisch medewerkers werden op de hoogte gesteld. Hierdoor was de situatie gelijk voor iedereen duidelijk.

Via een vriendin ben ik bij Kinderopvang Berend Botje gekomen. Ik ben samen met haar naar een inloopavond geweest om de locatie te bekijken. Bij haar zag ik ook in de Berend Botje-app de verslagen en foto’s die er worden gemaakt gedurende de dag. Leuk om zo op de hoogte gehouden te worden.

Ise is nu 7 maanden oud en gaat drie dagen naar Kindercentrum Hoorn-Huesmolen. Daar heeft ze het erg naar haar zin. Ook als het een dagje minder goed met haar gaat, krijg ik dat te horen. Dat vind ik erg belangrijk, want het kan niet altijd alleen maar goed gaan. Als bewust alleenstaande ouder is het fijn dat Berend Botje flexibel is. Na een operatie was ik een tijdje ziek. Toen bracht en haalde mijn moeder Ise van het kinderdagverblijf. Een dag van tevoren stemde ik dit met de medewerkers af. Dat werkte prima. Ook moest ik een keer onverwachts ruilen van dag. Zolang dit past op de groep, is dit geen probleem.

Tijdens carnaval is Ise in haar eenhoornonesie naar het kinderdagverblijf geweest. Zelfs als baby kunnen ze zo al meedoen met de thema’s en activiteiten op de groep. Voor (potentiële) ouders is er ook genoeg te doen bij Berend Botje. Zo heb ik laatst de newborn fotoshoot gedaan samen met Ise. Hier heb ik erg mooie foto’s van ontvangen.

Zelf ben ik lerares op een basisschool en heb ik ook in de kinderopvang gewerkt. Ik geloof dat ze bij iedere kinderopvangorganisatie het beste met je kind voor hebben, maar bij Berend Botje kijken ze echt naar de behoeftes van het kind. Daar blinkt Berend Botje voor mij in uit!"