94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Rondleiding aanvragen

baby_rondleiding_berend_botje.jpg

Wij laten jou als (aanstaande) ouder graag de mogelijkheden zien van kinderopvang bij Berend Botje! Je bent van harte welkom om bij ons langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens de rondleiding maak je kennis met onze pedagogisch medewerkers en ervaar je de sfeer en inrichting van de groepsruimten, de slaapvertrekken en de buitenspeelplaats.

In de tussentijd vertellen wij je over de werkwijze en de pedagogische visie van Berend Botje en kun jij al je vragen stellen. Je kunt hieronder een persoonlijke afspraak met ons maken voor een rondleiding wanneer het jou uitkomt. Wil je eerst meer weten over de locatie bij jou in de buurt? Bekijk dan de locatiepagina.

Wil je meer informatie over gastouderopvang? Dan gaan we graag telefonisch met je in gesprek. Onze collega's van het gastouderbureau zijn bereikbaar op 088 233 7140.

Rondleiding aanvragen

Beste meneer, mevrouw,

Hartelijk dank voor jouw aanvraag voor een rondleiding bij Kinderopvang Berend Botje. Je wordt zo spoedig mogelijk door ons gebeld om een afspraak in te plannen op de locatie van jouw keuze. Uiteraard houden we hierbij rekening met eventuele voorkeur voor een dag en tijd.

Met vriendelijke groet,
Kinderopvang Berend Botje