94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan
Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan tijdens kantooruren via 088-2337000. Buiten kantooruren kan je ook gebruik maken van onze contactformulieren.
Vragen per opvangvorm:
De oriëntatiefase
Je aanmelding is gratis. Net als het ondertekenen van de overeenkomst tussen jou en het gastouderbureau. Pas als je de overeenkomst met je gastouder ondertekent krijg je betalingsverplichtingen, zowel naar de gastouder als naar het gastouderbureau.
Heb je gekozen voor het Comfortpakket, dan komt één van onze bemiddelingsmedewerkers bij je langs voor een intakegesprek. Zij vraagt jou naar je wensen over de opvang en de eventuele bijzonderheden over je kind. Met deze kennis gaat zij op zoek naar de juiste gastouder. Heeft ze deze gevonden, dan neemt ze weer contact met je op zodat jullie kunnen kennismaken met de gastouder. Als het klikt tussen jou en de gastouder, volgt een derde gesprek waarin we de afspraken rondom de opvang gaan vastleggen.
Heb je gekozen voor het Basispakket, dan heb je zelf een gastouder gevonden. De bemiddelingsmedewerker gaat bij deze gastouder langs om te controleren of zij én de opvangplaats aan alle wettelijke eisen voldoen. Is dit het geval, dan zal zij het gesprek begeleiden waarin jij en de gastouder afspraken maken over de opvang.
Vaak hebben we al een aantal geschikte gastouders in ons bestand. Heb je een klik met een van deze gastouders, dan kan de opvang snel starten.
Het is handig om te kiezen voor een gastouder vlakbij je huis óf vlakbij je werk. Meestal lukt het ons om die gastouder te vinden. Je kunt dan op weg naar je werk je kind naar het huis van de gastouder brengen. Je kind zal dit al snel een tweede thuis vinden.
We letten erop dat het gastgezin zo goed mogelijk past bij jouw gezin. We vinden het belangrijk dat de regels die gelden binnen het gastgezin vrijwel hetzelfde zijn als die van jullie. En natuurlijk houden we rekening met je wensen (bijvoorbeeld je levensovertuiging) en die van je kind met betrekking tot bepaalde zaken. Al deze onderwerpen komen uitgebreid aan bod tijdens het intakegesprek met de bemiddelingsmedewerker. Een goede ‘match’ tussen jou/jullie en de gastouder zorgt ervoor dat je kind helemaal past binnen het opvanggezin.
Ja, het is belangrijk om goede afspraken te maken met je gastouder. Daarom is je bemiddelingsmedewerker bij dit gesprek aanwezig. De afspraken worden gemaakt voordat de opvang start. Je maakt afspraken over de opvangdagen, opvangtijden en de vakanties. Maar ook over medicijngebruik, vervoer, buitenspelen en zelfstandigheid. Daarnaast spreek je af hoe de gastouder omgaat met TV kijken, computergebruik, eten en drinken, slapen en misschien de huisdieren. Al deze afspraken worden ook schriftelijk vastgelegd, de bemiddelingsmedewerker zal jullie hierbij helpen.
Ja, graag zelfs! Het zal niet alleen voor je kind wennen zijn, maar ook voor jou en de gastouder. Daarom kun je voordat de opvang start alvast een keer samen met je kind op bezoek gaan bij de gastouder. Zo kunnen jullie rustig kennismaken. Laat je kind daarna bijvoorbeeld een paar uurtjes wennen bij de gastouder. Je hoeft je kind niet meteen de hele dag te brengen.
Na de eerste twee maanden vraagt je bemiddelingsmedewerker aan jou en de gastouder hoe de opvang van je kind gaat. Als het goed gaat en alles naar wens gaat, dan kan de opvang op dezelfde manier door blijven gaan.
Ja, je moeder kan jouw gastouder worden. Ze mag niet op hetzelfde adres wonen als jullie. En zij en haar huis moeten voldoen aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan gastouderopvang.
Kinderopvangorganisaties zijn wettelijk bevoegd, zelfs verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van ouders of verzorgers en dat van hun kind te hebben. Het BSN is o.a. nodig voor de aanlevering van de opvanggegevens aan de Belastingdienst. Zonder een BSN registreert de Belastingdienst de opvanggegevens niet. Dit kan ervoor zorgen dat de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag terug eist.
In het Landelijk Register Kinderopvang staan alle gastouders die voldoen aan de wettelijke kwaliteitseisen. In dit register kun je dus controleren of een gastouder hieraan voldoet. Wij werken alleen samen met gastouders die aan alle eisen voldoen.
In dit register staan ook alle kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang-organisaties en gastouderbureaus die voldoen aan de kwaliteitseisen van de Wet kinderopvang.
Het LRK-nummer kun je vinden in het Landelijk Register Kinderopvang. Ga naar www.landelijkregisterkinderopvang.nl, kies bij ‘soort opvang’ voor ‘gastouderopvang’. Daarna kun je zoeken op de naam van de gastouder of het adres. Het kan zijn dat de gastouder met haar meisjesnaam in het register staat, ook als ze de naam van haar echtgenoot voert.
Wil je je kind meteen aanmelden? Dit kan via berendbotje.nl/aanmelden. Als het niet lukt om je kind aan te melden via de website, dan kun je bellen met het centraal bureau via 088–2337140. Wij helpen je graag.
Het financiële plaatje
Kinderopvangtoeslag vraag je aan via de website van de Belastingdienst. Je hebt je DigiD nodig om in te loggen op deze website. Hier vul je de volgende gegevens in:
Naam en adres van de opvang*
Opvangsoort: gastouderopvang
Registratienummer uit het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)*
Opvanguren per maand *
Kosten van de opvang (uurtarief)*
Jaarinkomen + eventueel jaarinkomen van je partner
*Deze gegevens kan je vinden in de overeenkomst die je van ons ontvangt
Dit hangt af van het pakket dat je kiest. Als je kiest voor het comfortpakket dan regelt Berend Botje dit. Kies je voor het basispakket dan vraag je zelf kinderopvangtoeslag aan. Bij deze aanvraag vul je onder andere het LRK-nummer in (zie ook vraag 4).
In veel gevallen kan de kinderopvangtoeslag uitbetaald worden aan de kinderopvangorganisatie. Wij kunnen dan de kinderopvangtoeslag verrekenen met de factuur. Je dient zelf aan te geven bij de Belastingdienst dat je dit wil. Je ontvangt dan van ons een netto factuur.
Je factuur bestaat uit twee bedragen: opvangkosten en uitvoeringskosten. De gastouder rekent en ontvangt de opvangkosten. De uitvoeringskosten betaal je aan het gastouderbureau. Wil je weten waar wij dit bedrag aan besteden? Klik dan hier.
Dit is afhankelijk van de afspraken die je hebt gemaakt met de gastouder.
Je krijgt kinderopvangtoeslag als je voldoet aan een aantal voorwaarden. Kijk op www.toeslagen.nl welke voorwaarden dit zijn. De hoogte van je toeslag hangt onder andere af van de hoogte van je (gezamenlijke) inkomen, het aantal kinderen dat naar de gastouder gaat, het aantal opvanguren dat je kind(eren) naar de gastouder gaan en het aantal uren dat je werkt.
Dit hangt af van het pakket dat je kiest. Als je kiest voor het comfortpakket dan regelt Berend Botje bijna alles. Kies je voor het basispakket, dan dien je zelf een aantal zaken te regelen. Op de pagina Over gastouderopvang kun je meer informatie vinden over de pakketten.
Met behulp van onze online kostenindicatie kun je uitrekenen wat voor jou de kosten zijn van gastouderopvang.
Praktische informatie
Je (vaste) opvangdagen heb je afgesproken met de gastouder. Een extra dag kun je ook met haar overleggen.
Via gast.ouderportaal.nl kun je inloggen op het portaal. Hiervoor krijg je inloggegevens, zodra je de overeenkomst hebt ondertekend. Op dit portaal kun je het aantal opvanguren inzien en hierop akkoord geven (accorderen). En je kunt hier je facturen en jaaropgaven inzien. Verder vind je hier het pedagogisch beleid en de protocollen en richtlijnen die gelden voor gastouderopvang. Het (gast)ouderportaal is ook als app te gebruiken. In drie stappen leggen wij je graag uit hoe je de app kan downloaden en hoe je deze gebruikt voor het accorderen van uren.
Download de app in de Apple Store of Google Play Store
Bij het eerste gebruik
Open je de app
Vul je ‘gast’ in voor ‘.ouderportaal.nl’. Dus: gast.ouderportaal.nl
Log je in met je persoonlijke gebruikersnaam en wachtwoord
Uren accorderen – uitleg
Klik op uren accorderen en de uren van de huidige maand komen naar voren
Door te bladeren kom je in de maand terecht waar de uren in staan die beoordeelt moeten worden
Details – overzicht met uren per dag
Goedkeuren – akkoord of niet akkoord geven
Heb je vragen over het gebruik van het (gast)ouderportaal en/of de app, neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-2337140 of te mailen naar [email protected].
Heb je meer informatie nodig of heb je een vraag over je factuur? Neem dan contact met ons op via 088-2337140 of mail naar [email protected]. Tijdens kantooruren kun je langskomen op het centraal bureau. Dit kan met of zonder afspraak. We staan je graag te woord!
Opzeggen kan schriftelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Graag horen wij wat de reden van de opzegging is. Er geldt een opzegtermijn van één maand.
Natuurlijk, wij raden dat zelfs aan. Je wilt toch graag zien waar je kind straks terecht komt. Je mag altijd een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 088-2337180 of ga naar berendbotje.nl/rondleiding. Wij zorgen dat een medewerker de tijd heeft jullie rond te leiden, onze pedagogische visie toe te lichten en jullie vragen te beantwoorden
Tijdens de kennismaking en vóór de start van de opvang maak je hierover afspraken met je gastouder. Als je kind ziek is, kan het namelijk niet altijd naar de opvang. De gastouder moet ruimte en tijd hebben om je zieke kind de zorg en aandacht te geven die het nodig heeft. Is je kind ziek dan overleg je altijd eerst met je gastouder. Tijdens de eerste zeven ziektedagen van je kind heeft de gastouder recht op doorbetaling van de uren.
De oriëntatiefase
Vanuit pedagogisch oogpunt adviseren wij om je kind minimaal twee dagen naar het kinderdagverblijf te brengen. Je kind raakt met twee dagen opvang gewend aan de omgeving, de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen in de groep. Eén dag opvang is mogelijk, maar hou er dan rekening mee dat je kind elke week weer opnieuw moet wennen. Er zit dan namelijk elke keer zes dagen tussen de opvang.
Als je wil weten of er een plekje is voor je kind zien wij graag een vrijblijvende aanmelding tegemoet, Je kunt je kind een jaar van tevoren aanmelden. Zes maanden voor de gewenste startdatum bekijken wij de planning en laten wij je weten of er plek is.
Natuurlijk, wij raden dat zelfs aan. Je wilt toch graag zien waar je kind straks terecht komt. Je mag altijd een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 088-2337180 of ga naar berendbotje.nl/rondleiding. Wij zorgen dat een medewerker de tijd heeft jullie rond te leiden, onze pedagogische visie toe te lichten en jullie vragen te beantwoorden.
Wil je je kind meteen aanmelden? Dit kan via berendbotje.nl/aanmelden. Als het niet lukt om je kind aan te melden via de website, dan kun je bellen met het centraal bureau via 088-2337180. Wij helpen je graag.
Klik hier voor de locaties van onze kinderdagverblijven.
Klik hier voor de locaties van onze kinderdagverblijven.
Het financiële plaatje
Kinderopvangtoeslag vraag je aan via de website van de Belastingdienst. Je hebt je DigiD nodig om in te loggen op deze website. Hier vul je de volgende gegevens in:
Naam en adres van de opvang*
Opvangsoort: hele dagopvang
Registratienummer uit het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)*
Opvanguren per maand *
Kosten van de opvang (uurtarief)*
Jaarinkomen + eventueel jaarinkomen van je partner
*Deze gegevens kan je vinden in de overeenkomst die je van ons ontvangt.
In veel gevallen kan de kinderopvangtoeslag uitbetaald worden aan de kinderopvangorganisatie. Wij kunnen dan de kinderopvangtoeslag verrekenen met de factuur. Je dient zelf aan te geven bij de Belastingdienst dat je dit wil. Je ontvangt dan van ons een netto factuur.
Kinderopvangorganisaties zijn wettelijk bevoegd, zelfs verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van ouders of verzorgers en dat van hun kind te hebben. Het BSN is o.a. nodig voor de aanlevering van de opvanggegevens aan de Belastingdienst. Zonder een BSN registreert de Belastingdienst de opvanggegevens niet. Dit kan ervoor zorgen dat de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag terug eist.
De kosten voor de opvang van je kind op het kinderdagverblijf kan je berekenen via onze vrijblijvende kostenindicatie.
Berend Botje kan, indien gewenst, kosteloos helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Als je dit wil kun je dit aangeven in het aanmeldformulier. De werkgeversbijdrage wordt via de Belastingdienst geregeld. Je hoeft deze niet zelf aan te vragen bij je werkgever.
De kosten voor de opvang van je kind op het kinderdagverblijf kan je berekenen via onze vrijblijvende kostenindicatie.
Praktische informatie
De overgang van thuis naar het kinderdagverblijf is voor je kind een hele ervaring. Je krijgt van ons alle informatie om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. De eerste halve dag wennen mag in overleg plaatsvinden voor startdatum van de overeenkomst. Deze halve dag is bij voorkeur op een overeengekomen opvangdag. Is dit niet mogelijk, dan mag je kind ook op een andere dag wennen. Voorwaarde is dat de vaste mentor van het kind aanwezig is. Een tweede halve dag en de daarop volgende hele wendag vinden plaats na de startdatum van de overeenkomst. Deze wenmomenten zijn altijd op de overeengekomen opvangdagen.
Opzeggen kan schriftelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Graag horen wij wat de reden van de opzegging is. Er geldt een opzegtermijn van één maand.
Borstvoeding geven en kinderopvang is uitstekend te combineren. Werk je in de buurt van het kinderdagverblijf? Dan kun je tijdens de opvangdag gerust langskomen om te voeden. Maar ook als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, kan je kind borstvoeding drinken. In elke locatie is een koelkast aanwezig waar jouw afgekolfde borstvoeding bewaard kan worden. Ook is er de mogelijkheid om extra voorraad in de vriezer te bewaren. Om de borstvoeding op te warmen, maken wij gebruik van een flesverwarmer. Je kunt bij de pedagogisch medewerker aangeven hoeveel en hoe vaak je kind mag drinken.
Dit kan via de Berend Botje OuderApp.
Voor meer informatie over wat te doen in geval van ziekte, verwijzen we je naar onze huisregels.
Klik hier voor een overzicht van de sluitingsdagen van de kindercentra.
Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.
Je kan je kind incidenteel een dag extra naar het kinderdagverblijf brengen. Dit kan als de maximale groepsgrootte niet wordt overschreden. Je kunt je aanvraag indienen via de Berend Botje OuderApp. Je kunt de extra opvang voldoen met de vouchers die je jaarlijks ontvangt van Berend Botje. Als je vouchers op zijn kun je ervoor kiezen om de extra opvang op factuur te voldoen. De kosten voor de extra opvang worden dan apart gefactureerd. Over de extra opvang kun je zelf kinderopvangtoeslag aanvragen.
Je kan je kind incidenteel een dag extra naar het kinderdagverblijf brengen. Dit kan als de maximale groepsgrootte niet wordt overschreden. Je kunt je aanvraag indienen via de Berend Botje OuderApp. Je kunt de extra opvang voldoen met de vouchers die je jaarlijks ontvangt van Berend Botje. Als je vouchers op zijn kun je ervoor kiezen om de extra opvang op factuur te voldoen. De kosten voor de extra opvang worden dan apart gefactureerd. Over de extra opvang kun je zelf kinderopvangtoeslag aanvragen.
De oriëntatiefase
Ja, je kind mag komen wennen. Voordat de opvang start mag je kind een dagje meedraaien op de bso. Zo kan hij of zij de andere kinderen en de pedagogisch medewerkers alvast leren kennen.
Klik hier om te kijken waar onze ClubBB-locaties (bso) zijn.
Natuurlijk, wij raden dat zelfs aan. Je wilt toch graag zien waar je kind straks terecht komt. Je mag altijd een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 088-2337180 of ga naar berendbotje.nl/rondleiding. Wij zorgen dat een medewerker de tijd heeft jullie rond te leiden, onze pedagogische visie toe te lichten en jullie vragen te beantwoorden.
Wij kijken of er een plekje is voor je kind op basis van een vrijblijvende aanmelding. Aanmelden kan via berendbotje.nl/aanmelden. Zodra wij de planning bekeken hebben nemen wij contact met je op om te laten weten of er een plekje is of dat er sprake is van een wachtlijst op de betreffende locatie.
Het financiële plaatje
Je krijgt kinderopvangtoeslag als je voldoet aan een aantal voorwaarden. Kijk op de website van de Belastingdienst welke voorwaarden dit zijn. De hoogte van je toeslag hangt onder andere af van de hoogte van je (gezamenlijke) inkomen, het aantal kinderen en het aantal opvanguren.
Kinderopvangtoeslag vraag je aan via de website van de Belastingdienst. Je hebt je DigiD nodig om in te loggen op deze website. Hier vul je de volgende gegevens in:
Naam en adres van de opvang*
Opvangsoort: buitenschoolse opvang
Registratienummer uit het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)*
Opvanguren per maand *
Kosten van de opvang (uurtarief)*
Jaarinkomen + eventueel jaarinkomen van je partner
*Deze gegevens kan je vinden in de overeenkomst die je van ons ontvangt.
In veel gevallen kan de kinderopvangtoeslag uitbetaald worden aan de kinderopvangorganisatie. Wij kunnen dan de kinderopvangtoeslag verrekenen met de factuur. Je dient zelf aan te geven bij de Belastingdienst dat je dit wil. Je ontvangt dan van ons een netto factuur.
Kinderopvangorganisaties zijn wettelijk bevoegd, zelfs verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van ouders of verzorgers en dat van hun kind te hebben. Het BSN is o.a. nodig voor de aanlevering van de opvanggegevens aan de Belastingdienst. Zonder een BSN registreert de Belastingdienst de opvanggegevens niet. Dit kan ervoor zorgen dat de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag terug eist.
Met de kostenindicatie kun je uitrekenen wat voor jou de kosten zijn van de buitenschoolse opvang.
Berend Botje kan, indien gewenst, kosteloos helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Als je dit wil kun je dit aangeven in het aanmeldformulier. De werkgeversbijdrage wordt via de Belastingdienst geregeld. Je hoeft deze niet zelf aan te vragen bij je werkgever.
Praktische informatie
Opzeggen kan schriftelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Graag horen wij wat de reden van de opzegging is. Er geldt een opzegtermijn van één maand.
Je kan je kind incidenteel een dag extra naar de buitenschoolse opvang brengen. Dit kan als de maximale groepsgrootte niet wordt overschreden. Je kunt je aanvraag indienen via de Berend Botje OuderApp. Je kunt de extra opvang voldoen met de vouchers die je jaarlijks ontvangt van Berend Botje. Als je vouchers op zijn kun je ervoor kiezen om de extra opvang op factuur te voldoen. De kosten voor de extra opvang worden dan apart gefactureerd. Over de extra opvang kun je zelf kinderopvangtoeslag aanvragen.
NSO Comfortpakket:
Kinderen die na school naar de opvang gaan, mogen in de schoolvakantie vanaf 7:00 tot uiterlijk 9:30 uur naar de opvang gebracht worden. De kinderen kunnen vanaf 16:30 uur weer opgehaald worden (tot uiterlijk 18:30 uur). In de vakanties worden veel (buiten)activiteiten georganiseerd. Het is daarom belangrijk de breng- en haaltijden aan te houden. Mocht je jouw kind een keertje later willen brengen en/of eerder willen ophalen, geef dit dan tijdig door aan de pedagogisch medewerker(s). Zij proberen daar dan rekening mee te houden.
NSO Schoolwekenpakket:
Vakantieopvang is niet inbegrepen in het opvangtarief. Op roostervrije dagen is alleen naschoolse opvang inbegrepen (extra opvang van 7:00 uur tot reguliere einde schooltijd is op aanvraag en tegen betaling mogelijk als er plek is op de groep).
VSO:
Kinderen die naar de voorschoolse opvang gaan hebben tijdens studiedagen van school recht op opvang van 7:00 uur tot het moment waarop de school op een reguliere schooldag start. Je kan op deze dagen een hele dag incidenteel (exclusief VSO) afnemen;
Heb je opvang op vakantiedagen nodig, dan kan je incidenteel een hele dag afnemen vanaf 7:00 uur.
Incidentele opvang kan je zelf via de Berend Botje OuderApp bij de locatie aanvragen en is alleen mogelijk als er ruimte is op de groep. Ook op incidentele opvang heb je recht op kinderopvangtoeslag. Dit kun je zelf aanvragen bij de Belastingdienst.
Hier vind je de sluitingsdagen van de buitenschoolse opvang.
Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.
Het financiële plaatje
Kinderopvangtoeslag vraag je aan via de website van de Belastingdienst. Je hebt je DigiD nodig om in te loggen op deze website. Hier vul je de volgende gegevens in:
Naam en adres van de opvang*
Opvangsoort: peuterspeelgroep
Registratienummer uit het Landelijk Register Kinderopvang (LRK)*
Opvanguren per maand *
Kosten van de opvang (uurtarief)*
Jaarinkomen + eventueel jaarinkomen van je partner
*Deze gegevens kan je vinden in de overeenkomst die je van ons ontvangt.
In veel gevallen kan de kinderopvangtoeslag uitbetaald worden aan de kinderopvangorganisatie. Wij kunnen dan de kinderopvangtoeslag verrekenen met de factuur. Je dient zelf aan te geven bij de Belastingdienst dat je dit wil. Je ontvangt dan van ons een netto factuur.
Kinderopvangorganisaties zijn wettelijk bevoegd, zelfs verplicht om het Burgerservicenummer (BSN) van ouders of verzorgers en dat van hun kind te hebben. Het BSN is o.a. nodig voor de aanlevering van de opvanggegevens aan de Belastingdienst. Zonder een BSN registreert de Belastingdienst de opvanggegevens niet. Dit kan ervoor zorgen dat de Belastingdienst de kinderopvangtoeslag terug eist.
De kosten voor de opvang van je kind kun je berekenen via onze vrijblijvende kostenindicatie.
Berend Botje kan, indien gewenst, kosteloos helpen bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag bij de Belastingdienst. Als je dit wil kun je dit aangeven in het aanmeldformulier. De werkgeversbijdrage wordt via de Belastingdienst geregeld. Je hoeft deze niet zelf aan te vragen bij je werkgever.
Indien jullie in aanmerking komen voor een vergoeding van de gemeente dan wordt dit door ons geregeld.
Praktische informatie
De overgang van thuis naar de peuteropvang is voor je kind een hele ervaring. Je krijgt van ons alle informatie om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen. We beginnen altijd met een uitgebreid intakegesprek en maken een plan om het wennen op de groep zo goed mogelijk te laten gaan. In overleg kan je kind bijvoorbeeld eerst een uurtje komen in plaats van meteen een hele ochtend.
Kinderen van 2 t/m 4 jaar zijn welkom op de peuteropvang voor minimaal twee dagdelen.
Opzeggen kan schriftelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Graag horen wij wat de reden van de opzegging is. Er geldt een opzegtermijn van één maand.
Deze kun je terugvinden in de Berend Botje OuderApp. Ga onderin de menubalk naar 'Locatie'. Daar zie je bovenin de contactgegevens staan.
Klik hier voor de sluitingsdagen.
De oriëntatiefase
Vanuit pedagogisch oogpunt hanteren wij minimaal twee dagdelen. Je kind raakt met twee dagdelen opvang gewend aan de omgeving, de pedagogisch medewerkers en de andere kinderen in de groep.
Klik hier voor een overzicht van al onze locaties.
Als je wil weten of er een plekje is voor je kind zien wij graag een vrijblijvende aanmelding tegemoet, Je kunt je kind een jaar van tevoren aanmelden. Zes maanden voor de gewenste startdatum bekijken wij de planning en laten wij je weten of er plek is.
Natuurlijk, wij raden dat zelfs aan. Je wilt toch graag zien waar je kind straks terecht komt. Je mag altijd een afspraak maken. Dat kan telefonisch via 088-2337180 of ga naar berendbotje.nl/rondleiding. Wij zorgen dat een medewerker de tijd heeft jullie rond te leiden, onze pedagogische visie toe te lichten en jullie vragen te beantwoorden.
Wil je je kind meteen aanmelden? Dit kan via berendbotje.nl/aanmelden. Als het niet lukt om je kind aan te melden via de website, dan kun je bellen met het centraal bureau via 088-2337180. Wij helpen je graag.
Voordat we van start gaan met de opvang, plannen we een aantal wenmomenten in. Zo leren we elkaar op een rustige manier kennen.