94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Meepraten en meedenken over kwaliteit


laab_2022_03_22_0010.jpg

Ouders en gastouders hebben bij Berend Botje een belangrijke stem. Wij luisteren graag naar jullie meningen, wensen en ervaringen over opvoedkundig beleid en de kwaliteit van de opvang en de organisatie. Zo blijft Berend Botje alert en kunnen we ons aanbod goed afstemmen op de verwachtingen en ideeën van onze klanten.

In de Oudercommissie Gastouderbureau zitten ouders en gastouders. En deze commissie is weer vertegenwoordigd in de Centrale Oudercommissie van Kinderopvang Berend Botje.

Leden gezocht

Wil je met ons meedenken, je mening geven en advies geven over zaken die in de gastouderopvang spelen? Meld je dan aan om lid te worden of loop eens een keer een vergadering mee! We zoeken nog leden (ouders) voor de Oudercommissie Gastouderbureau.

Je kunt je aanmelden of meer informatie opvragen bij Corine Zunnebeld via [email protected]l of bel 088-2337055.

Hoe werkt de Oudercommissie?

We vergaderen 2 tot 3 keer per jaar in de avond. Een vergadering duurt meestal anderhalf uur, maar je hebt natuurlijk ook wat tijd nodig om een vergadering voor te bereiden. We vergaderen over diverse onderwerpen die betrekking hebben op de gastouderopvang. Denk hierbij aan beleidsstukken en protocollen. Daarnaast geef je jaarlijks advies over onze tarieven.

Ideeën of suggesties

Heb je een idee, suggestie of opmerking voor de Oudercommissie Gastouderbureau? Zet dit in het contactformulier.

Oudercommissieleden

Daniëlle Bais (voorzitter), Anke Groen-Meester en Jessica Meilink

1.png
2.png
3.png

Adviseurs

José Groot-Roelofsen, Ellen Berghouwer-van Straalen en Erna Egberts

adviseur-1.png
adviseur-2.png
adviseur-3.png