94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Paul
baby_blokken_reggio-emilia_berend-botje.jpg

"Onze Berend Botje-locatie voelt als een warm bad"

"Als jonge vader is het elke keer weer bijzonder als ik na een werkdag ons kind mag ophalen bij Berend Botje, het plezier dat ons mannetje uitstraalt wanneer ik hem ophaal geeft mij de bevestiging dat hij op zijn plek is.

De pedagogisch medewerkers die met hem spelen, hem uitdagen met creatieve ideeën die ik nooit zou verzinnen en vooral heel veel liefde en aandacht geven. Wanneer ik dan binnenstap, een grote glimlach krijg en zie en hoor wat hij allemaal heeft uitgespookt doet mij dat als vader glimmen van trots.

De locatie Hoorn-Kersenboogerd waar Damien heen gaat is klein en waar dat ons in het begin twijfel gaf of het niet té klein zou zijn, zien we nu vooral de voordelen van alles: het persoonlijke contact met de pedagogisch medewerkers, de “vriendjes” van Damien die we steeds meer herkennen en de luxe dat het kindercentrum het schoolplein en de gymzaal met de school deelt. Hierdoor kunnen de kindjes heerlijk bewegen, iets wat Berend Botje heel actief doet: elke dag even naar buiten, dat vinden wij als ouders heel belangrijk.

Alles bij elkaar voelt onze locatie bij Berend Botje als een warm bad, we kunnen altijd even sparren over dingen zonder dat we soms zelf wisten dat we daar behoefte aan hadden.

Bovenal is het voor Damien een plek waar hij zich veilig voelt, op eigen tempo kan ontwikkelen en tot schaterlachend aan toe pret heeft met alle andere kinderen."