94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

bso_buiten-spelen_berend-botje.jpg

ClubBB Hoorn - Stadsspeeltuin.

Deze buitenschoolse opvang (BSO) in Hoorn heeft een unieke ligging in Stadsspeeltuin De Speelhoorn! De kinderen van de BSO kunnen elke dag uit school heerlijk spelen in de Stadsspeeltuin, dat verveelt nooit. De kinderen kunnen hier heerlijk buitenspelen, ravotten en sportief bezig zijn. Ze worden begeleid door een topteam die de kinderen leert hoe leuk en gezond het is om te bewegen. Kortom: op deze unieke BSO in Hoorn hebben de kinderen alle ruimte en volop mogelijkheden om samen te spelen, leren en ontdekken en beleven ze een onvergetelijke tijd. 

  • In Stadsspeeltuin De Speelhoorn
  • Grote binnenruimte gericht op het oudere kind

Openingstijden ClubBB Stadsspeeltuin

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur.

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

ClubBB De Stadsspeeltuin (4 - 13 jaar).

Meer over Berend Botje Stadsspeeltuin

Voeding op de BSO
Op ClubBB bieden we zowel fruit als groenten aan tijdens het eetmoment en sluiten af met een cracker of rijstwafel. We stimuleren de kinderen om dit zelf te snijden of te smeren. Ons aanbod voor beleg bestaat uit bewustere keuzes.

We beschikken over verschillende hoekjes waar ieder kind tot spel kan komen, of juist een rustmomentje kan pakken. Op de tafel zorgen we voor spelletjes. De bouwhoek is favoriet en daar wordt gespeeld met veelzijdig en open einde speelgoed. Bij open einde speelgoed staat het niet vast wat het is en daardoor kan het van alles zijn.

We halen de kinderen op van De Bockxmeerschool, De Tweemaster en De Pontonnier.

Buitenschoolse opvang: 106137955

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie aanwezig.

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”