94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouder in Hoorn

peuter_pedagogisch-medewerker_handjes_berend-botje.jpg

Ben jij op zoek naar een gastouder in Hoorn en vind jij kleinschalige en flexibele kinderopvang belangrijk? Kies dan voor gastouderopvang van Berend Botje. Wij bieden opvang aan voor jouw kind dat letterlijk en figuurlijk dicht bij huis is. De gastouder van Berend Botje zorgt voor persoonlijke en huiselijke opvang.

baby_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Verschillende gastouders in Hoorn

Berend Botje heeft diverse gastouders in Hoorn, zo ook bij jou in de buurt. Wij werken met bemiddelingsmedewerkers die Hoorn en alle gastouders in Hoorn goed kennen. Hierdoor kunnen zij op zoek naar de perfecte gastouder voor jouw gezin. Samen met jou zorgen zij voor goede afspraken. In overleg is er veel mogelijk, zelfs ’s avonds of ’s nachts. Gastouderopvang is niet alleen prettig omdat het kleinschalig is, maar ook omdat het kan worden aangepast aan jullie situatie.

Alle gastouders van Berend Botje zijn gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke eisen. Jouw gastouder in Hoorn volgt regelmatig workshops, trainingen en cursussen. Onze bemiddelingsmedewerkers begeleiden alle gastouders en zorgen ervoor dat de opvang ideaal is en blijft.

Voordelen van een gastouder in Hoorn

Gastouderopvang kent diverse voordelen:

Kind aanmelden

Wanneer jij jouw kind aanmeldt bij de gastouderopvang van Berend Botje gaan wij op zoek naar de juiste gastouder voor jouw gezin. Als die is gevonden vindt er een kennismakingsgesprek plaats en worden er afspraken vastgelegd. Heb je voor het basispakket gekozen en zelf een gastouder gevonden? Dan gaat onze medewerker langs om de opvangplaats te controleren. Als het voldoet aan alle eisen, vindt er een gesprek plaats waarin jij en de gastouder afspraken maken.

Wil jij jouw kind aanmelden bij de gastouder in Hoorn? Vul in een aantal stappen de juiste gegevens in. Zodra je alles hebt ingevuld nemen wij contact met je op. Heb je nog vragen? Bel dan naar 088 – 233 7000. Wij helpen je graag verder!