94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2023 Kinderopvang Berend Botje

hoorn-het-kompas-header-kinderopvang-berend-botje.jpg
Selecteer een opvangtype

Peuterspeelgroep Hoorn - Het Kompas

Onze peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, is gevestigd in basisschool Het Kompas in Hoorn. Op de peuterspeelgroep doet je kind nieuwe ontdekkingen. De kinderen spelen met spelmateriaal speciaal voor hun leeftijd en doen zo op speelse wijze veel vaardigheden op. We creëren een doorgaande leerlijn voor de peuters. Zo werken de pedagogisch medewerkers ook in de kleuterklassen ter ondersteuning en wordt de stap naar de basisschool kleiner!

peuter-bloem-roeren-berend-botje-1700557794.jpg
kompas.jpg

Openingstijden peuterspeelgroep Het Kompas

Maandag 8.15 - 12.15 uur
Dinsdag 8.15 - 12.15 uur
Donderdag 8.15 - 12.15 uur
Vrijdag 8.15 - 12.15 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen in 2023.

De groepen

Het Kompas (2-4 jaar)

ClubBB Hoorn - Het Kompas

Deze buitenschoolse opvang (bso) in Hoorn is gevestigd in een lokaal van basisschool Het Kompas. Bij ClubBB Het Kompas is van alles te beleven! In het gezellige lokaal en in de open ruimte/gymzaal van school ondernemen  de medewerkers van Berend Botje na schooltijd allerlei leuke activiteiten met de kinderen. Ook buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven bij de bso na een schooldag. Er is een groot schoolplein met een klimrek, glijbaan, zandbak, schommel, voetbalveld, tennistafel en een balansbalk.

hoorn-het-kompas-buiten-plein-berend-botje.jpeg
kleuter-hond-knuffel-berend-botje.jpg

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag einde school tot 18:30 uur.

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen in 2023.

De groepen

Het Kompas (4 - 7,5 jaar)

Meer over Berend Botje Het Kompas

Voeding op de peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep eten we gezamenlijk fruit en mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen. Waarna zij zelf mogen pellen of uitlepelen. Wij snijden het fruit met hen aan tafel en maken er een gezellig moment van.

Voeding op de BSO
Op school wordt er al fruit gegeten, daarom bieden wij op de BSO veelal groentes, crackers, rijstwafels of beschuit aan. Kinderen smeren hun eigen keuze en de keuze voor beleg is groot, maar gezond.

Het speelmateriaal is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Er is materiaal wat kinderen zelf kunnen ontdekken en de fantasie stimuleert bijv rollen karton, plankjes, maar ook sensorische bakken gevuld volgens het thema. Het materiaal past bij onze pedagogische visie Reggio Emilia.

Onze locatie bevindt zich in basisschool Het Kompas.

Peuterspeelgroep: 257387687

Buitenschoolse opvang: 201892467

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie aanwezig.

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”