94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang in Hoorn


laab_2022_03_23_0110.jpg

De gastouders van Berend Botje verzorgen de opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar. We hebben diverse gastouders in Hoorn, ook bij jou in de buurt! Al onze gastouders zijn geschoold en volgen regelmatig trainingen, cursussen en workshops. Jouw kindje is dus in goede handen bij de professionele gastouderopvang in Hoorn.

De gastouder van Berend Botje biedt jouw kind een extra thuis. Het is een kleinschalige vorm van kinderopvang, waarbij jouw kind samen met nog een aantal kindjes wordt opgevangen door een liefdevolle en zorgzame gastouder in Hoorn. Bij gastouderopvang is het mogelijk om in te spelen op jullie wensen en situatie. Mocht het een keer wat later worden of juist vroeger, of is er zelfs ’s avonds of ’s nachts opvang nodig? In overleg is er heel veel mogelijk!

gastouderopvang_deur_kinderen_buiten.jpg

Wat kost gastouderopvang in Hoorn

Veel mensen denken dat professionele kinderopvang duur is, maar dat valt in veel gevallen erg mee! De kosten van gastouderopvang in Hoorn bestaan uit het gastoudertarief en de uitvoeringskosten voor het gastouderbureau. Hoeveel jij voor de opvang moet betalen is afhankelijk van hoeveel kinderopvangtoeslag je ontvangt. In onze kostenindicatie kun je berekenen wat het voor jou gaat kosten.

Kies jij voor het comfort of basispakket voor gastouderopvang in Hoorn?

Kies je voor de gastouderopvang van Berend Botje in Hoorn? Dan heb je keuze uit het comfort- of het basispakket. Ga je voor comfort dan nemen we je alles uit handen. Wij regelen de gastouder, het aanvragen van de kinderopvangtoeslag en geven eventuele wijzigingen door aan de Belastingdienst. Daarnaast schieten we de toeslag maximaal 3 maanden voor. Kan de gastouder in Hoorn even geen opvang bieden of stopt ze ermee? Dan regelen wij vervanging.

Heb je zelf een gastouder op het oog en wil je alles rondom de opvang zelf regelen? Dan is het basispakket geschikt voor jou. Je kunt meer informatie over de pakketten voor de gastouderopvang in Hoorn hier lezen.

Mijn kind aanmelden voor gastouderopvang in Hoorn

Past gastouderopvang helemaal bij jouw kindje en jullie situatie? Meld jouw kind dan eenvoudig en snel aan voor gastouderopvang in Hoorn bij Berend Botje. Klik hier om in een aantal stappen de aanmelding te regelen.

Heb je vragen of wil je hulp bij het aanmelden? Onze medewerkers zitten voor je klaar. Bel naar 088 – 2337000. Wij helpen je verder!