94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Kinderopvang Berend Botje in Hoorn

peuters-voorlezen-burgermeester-berend-botje.jpg

Op zoek naar kinderopvang in Hoorn? Kinderopvang Berend Botje heeft meerdere locaties in Hoorn. Dit betekent dat er altijd een Berend Botje bij jou in de buurt is!

Kinderopvang in Hoorn

Ben je op zoek naar een geschikte kinderopvang in Hoorn? Berend Botje biedt naast opvang bij gastouders, op zes verschillende locaties opvang in Hoorn. Dit betekent dat er altijd een Berend Botje bij jou in de buurt is!

Kindercentrum Hoorn-Huesmolen

Berend Botje heeft een oud bankgebouw in de Huesmolen omgetoverd tot een prachtig kinderdagverblijf. De locatie is ruim ingericht en beschikt over uitdagende speelhoeken, een atelier en een vrolijk gekleurde hal. Daarnaast is er een schitterende buitenruimte, waar dagelijks volop gebruik van wordt gemaakt!

image00002.jpeg

Peuterspeelgroep en BSO Flierefluiter

De peuterspeelgroep en de bso beschikken allebei over een aparte ruimte in Montessorischool de Flierefluiter. Wat de inrichting betreft zijn deze ruimten geheel afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De overstap van peuterspeelgroep naar kleuterklas wordt een stuk makkelijker, nu de peuters al aan het gebouw gewend zijn. De locatie in de school is uiteraard ook ideaal voor de bso-kinderen die al op de school zitten. Na schooltijd worden er voor hen allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de gymzaal van de Flierefluiter. Ook kunnen de kinderen lekker buiten spelen op het grote schoolplein. Tegenover de bso is er een voetbal- en basketbalveldje waar zij hun energie kwijt kunnen.

BSO Hoorn-Stadsspeeltuin

Deze buitenschoolse opvang ligt in Stadsspeeltuin de Speelhoorn. Na schooltijd kunnen de kinderen zich uitleven op de vele speeltoestellen in de speeltuin. Wie wil dat nou niet? De pedagogische medewerkers bij de Stadsspeeltuin zijn gespecialiseerd in buitenspelen en leren de kinderen hoe leuk en gezond het is om dagelijks te bewegen. Daarnaast beschikt BSO Stadsspeeltuin over een ruim lokaal met een gezellige speelhoek. 

Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd

Kindercentrum Hoorn-Kersenboogerd is gevestigd in basisschool De Klipper. Deze Berend Botje locatie beschikt over twee mooie lichte ruimten, een groen ingericht speelplein en een sportveld naast de school. We werken intensief samen met de basisschool en gebruiken hun gymzaal voor leuke activiteiten. Een locatie in school is ideaal, omdat het de overstap van peuterspeelgroep naar groep 1 makkelijker maakt.

Kindercentrum Hoorn-Centrum

Kindercentrum Hoorn-Centrum ligt op een mooie locatie vlakbij het IJsselmeer. Het kindercentrum heeft meerdere mooie, lichte groepsruimtes, een kinderkookcafé, atelier, timmerruimte en een centrale hal. In het prachtige pand is ruimte voor een kinderdagverblijf, peuterspeelgroep en een bso. Buiten is er ook veel te beleven in de mooie natuurontdektuin; wat dacht je van de zand-water-kliederplek, het insectenhotel en de klauterstronken? Kortom, een perfecte plek voor kinderen om met elkaar op ontdekkingstocht uit te gaan!

BSO Hoorn-De Brug

In het gebouw van Pinkstergemeente De Brug is onze BSO De Brug gevestigd. De inrichting is helemaal aangepast naar de leeftijdsgroep van 4 tot 13 jaar met genoeg ruimte om te knutselen, spelletjes te spelen of bijvoorbeeld te bouwen in de bouwhoek. Buiten spelen we op het grote schoolplein van openbare school de Spinaker waar er heerlijk gestept kan worden of bijvoorbeeld gevoetbald. BSO De Brug bevindt zich op loopafstand van PC Basisschool Het Kompas in Hoorn.

Peuterspeelgroep en BSO Het Kompas

De peuterspeelgroep, voorheen peuterspeelzaal, en bso zijn gevestigd in basisschool Het Kompas in Hoorn. De ruimte van de peuterspeelgroep is zodanig ingericht dat deze ook gebruikt kunnen worden voor de buitenschoolse opvang. 

Gastouderopvang in Hoorn

Naast kinderopvang bieden wij ook gastouderopvang aan in Hoorn. Wij hebben meerdere gastouders in Hoorn. Dit betekent dat er altijd wel een gastouder bij jou in de buurt zit.