94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Je bent zwanger! Gefeliciteerd!

baby_tafel_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Voordat je baby er is, valt er van alles te regelen zoals het aanvragen van kraamzorg en het inrichten van de babykamer. De meeste aanstaande ouders gaan ook een keuze maken voor de opvang van de baby, zodat ze straks met een gerust hart aan het werk kunnen. De opvang kun je regelen bij familie, een gastouder of op een kinderdagverblijf.

Wil je weten welk soort opvang het beste bij jullie past? Wij helpen je graag en vertellen je alles over de verschillende soorten kinderopvang.

baby_pedagogisch-medewerker_berend-botje.jpg

Kies je voor een kinderdagverblijf, dan is je kind in goede handen bij onze deskundige pedagogisch medewerkers. Binnen een veilige omgeving kunnen kinderen zich optimaal ontwikkelen, met elkaar plezier maken en van elkaar leren.

Zoek je opvang in een gezinssituatie en/of op wisselende tijden? Dan is gastouderopvang ideaal. Je kind krijgt liefdevolle aandacht en zorg in huiselijke kring. In overleg met je gastouder is veel mogelijk.

Wat kost kinderopvang?

Misschien heb je al kinderopvang voor een of meerdere kinderen en weet je al ongeveer wat je straks maandelijks betaalt. Bij een tweede kind krijg je vaak meer kinderopvangtoeslag. Ben je zwanger van je eerste kind? Dan ben je waarschijnlijk erg benieuwd naar de kosten van het kinderdagverblijf of een gastouder. Bereken hier gemakkelijk zelf wat de kosten voor jouw gezin worden. Samen kijken naar de mogelijkheden? Kom langs!

Persoonlijke rondleiding

Wij informeren je graag geheel vrijblijvend over de mogelijkheden voor jullie als (toekomstig) gezin. Kom gerust eens langs voor een rondleiding of persoonlijk gesprek, dan bespreken we alle opties. Maak een afspraak via 088-2337000 of mail naar [email protected]. Voor elke bezoeker staat een goed gevulde goodiebag klaar.

P.S. bekijk ook eens onze handige checklist voor het kiezen van de juiste opvang of lees hier de ervaringen van onze klanten.