94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang

laab_2022_03_23_0004.jpg

Bij Berend Botje bieden wij gastouderopvang aan bij jou in de buurt. Jouw kindje wordt opgevangen in huiselijke sfeer. Opvang bij een gastouder is in overleg mogelijk op de dagen en tijden die jou uitkomen. We kunnen goed inspelen op jouw omstandigheden, situatie en wensen. Hier lees je meer over opvang bij een gastouder thuis. 

Flexibele gastouderopvang

Gastouderopvang is een kleinschalige vorm van opvang. Jouw kind wordt opgevangen bij een gastouder thuis. Dankzij de kleinschaligheid krijgt jouw kind persoonlijk aandacht. Daarnaast bepaal jij zelf waar en door wie jouw kind wordt opgevangen. Het is mogelijk om jouw persoonlijke wensen door te geven, wat gastouderopvang zeer flexibel maakt.

Voordelen van opvang bij een gastouder

Gastouderopvang biedt kinderen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Daarnaast is het een voordelige vorm van opvang. Andere voordelen zijn:

Wennen bij de gastouder

Uiteraard wil je wel een goede match hebben met de gastouder waar jij jouw kindje voor gastouderopvang naar toe brengt. Bij Berend Botje gaan wij op zoek naar deze goede match. Daarna is het mogelijk voor jouw kind om te wennen op de gastouderopvang. Jouw kind leert de gastouder kennen en de andere kindjes die worden opgevangen. Het wennen op de gastouderopvang begint vaak met een paar uurtjes en wordt langzaam uitgebreid. Het is mogelijk dat je er de eerste paar keren bij blijft om samen met jouw kindje te wennen.

gastouderopvang_peuter_knutselen_ontdekken_gob_berendbotje.jpg

Aanmelden voor opvang bij een gastouder

Bij Berend Botje bieden we gastouderopvang aan in een comfort- en een basispakket. Het comfortpakket biedt net wat meer mogelijkheden en zorgt voor een stukje comfort. Berend Botje neemt jou dan meer uit handen. Het basispakket biedt de basisdienstverlening die je nodig hebt. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier voor meer informatie. 

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang? Klik hier om jouw kind(eren) gemakkelijk direct aan te melden bij een gastouder in jouw buurt.