94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Kinderdagverblijf in Grootebroek

baby_eten_geven_berend_botje.jpg

Ben jij op zoek naar een kinderdagverblijf in Grootebroek waar jouw kind in een veilige, vertrouwde en uitdagende omgeving kan opgroeien? Dan ben je bij Kinderopvang Berend Botje aan het juiste adres.

baby_pion_op_hoofd_berend_botje.jpg

Kleinschalig kinderdagverblijf in Grootebroek

Ons kleinschalige kinderdagverblijf in Grootebroek bevindt zich in basisschool 't Vierspan locatie Woud, waar een groepsruimte van de school speciaal ingericht is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Binnen deze ruimte zijn er verschillende hoeken gecreëerd waaronder meerdere speelhoeken, de themahoek en een rustige hoek waar we samen een boekje kunnen lezen.

Voordelen van ons kinderdagverblijf in Grootebroek

Wij geven de kinderen de persoonlijke aandacht die zij verdienen en faciliteren ruimte om samen te spelen, te leren en te ontdekken. Omdat het kinderdagverblijf is gevestigd in school, is de overstap naar de kleuterklas een stuk makkelijker voor de kinderen. De locatie is immers al bekend en vertrouwd. Samen met ’t Vierspan wordt aan de kinderen een mooie, doorgaande ontwikkelingslijn geboden.

Binnenkijken bij ons kinderdagverblijf in Grootebroek

Wil je meer graag een kijkje komen nemen in ons kinderdagverblijf in Grootebroek? Je bent van harte welkom! Je kunt via onze website een vrijblijvende rondleiding/afspraak aanvragen.

Aanmelden voor ons kinderdagverblijf in Grootebroek

Via het aanmeldformulier kun je je kind aanmelden voor ons kinderdagverblijf in Grootebroek. Je kunt er ook terecht voor meer informatie over opvang bij Berend Botje.  Heb je een vraag, neem dan contact op met  de collega’s van onze binnendienst via 088-2337180.

Locaties bij Berend Botje (47)
Selecteer type opvang