94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

oosthuizen-seevancksweg-header-berend-botje.jpg

Kindercentrum Berend Botje Oosthuizen locatie Seevancksweg

Selecteer een opvangtype

Peuterspeelgroep Oosthuizen - Seevancksweg

Peuterspeelgroep Oosthuizen (voorheen peuterspeelzaal Oosthuizen), is samen met basisschool de Koningsspil en onze buitenschoolse opvang ClubBB, gevestigd in MFA ‘De Groote Molen’. De kinderen maken hierdoor op een leuke, speelse manier kennis met school. Zij kennen het gebouw en de leerkrachten. Dit maakt de overstap naar de basisschool makkelijker. Er is een goede samenwerking met de school, waarbij we een doorlopende leerlijn creëren door samen te werken aan thema’s en door de peuters al kennis te laten maken met de kleuterklas waar ze straks naar toe gaan. De peuterspeelgroep bevindt zich in een mooie, lichte groepsruimte, heeft uitdagende speelhoeken en divers, vernieuwend speelmateriaal. Wij kijken vanuit deze ruimte uit op onze grote en groene natuur- en ontdektuin, die onder andere voorzien is van een zandbak, klimheuvel en een zand-water-kliederplek.

  • VVE-locatie (Voor- en Vroegschoolse Educatie)
  • Natuur- en ontdektuin met zand-water-kliederplek
  • Makkelijk overstappen naar basisschool de Koningsspil

Openingstijden

Maandag 8:15 tot 12:15 uur
Dinsdag 8:15 tot 12:15 uur
Donderdag 8:15 tot 12:15 uur
Vrijdag 8:15 tot 12:15 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

Miniwiekjes

ClubBB Oosthuizen - Seevancksweg

Onze buitenschoolse opvang, ClubBB, is samen met basisschool de Koningsspil gevestigd in MFA ‘De Groote Molen’ in Oosthuizen. Deze locatie beschikt over mooie lichte groepsruimten voor de kinderen van de BSO en peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal Oosthuizen). De groepsruimten zijn uitdagend ingericht met een ruime keuze aan spelmateriaal. Vanuit onze groepsruimten kijken we uit op onze grote, groene buitenruimte met onder andere een zandbak, een voetbalpleintje, klimheuvel en genoeg ruimte om heerlijk buiten te spelen en ontdekken. Er is een goede samenwerking met school, waarbij we een doorlopende leerlijn creëren door samen te werken aan thema’s.

  • In MFA ‘De Groote Molen’
  • Kinderkookcafé
  • Grote buitenruimte met onder andere duikelrek

Openingstijden

ClubBB Oosthuizen is van maandag tot en met vrijdag geopend.

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school.
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur.

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

Kleine wiekjes

Grote wieken

Wiekengang

Meer informatie over Berend Botje Oosthuizen - Seevancksweg

Berend Botje let op de kleintjes, ook als het gaat om eten en drinken. Wij letten onder meer op de richtlijnen van het Voedingscentrum en onze eigen pedagogische visie. Zo krijgen kinderen geen zoete dranken, maar water, lauwe thee, halfvolle melk en karnemelk.

Voeding op de peuterspeelgroep
Op de peuterspeelgroep eten we gezamenlijk fruit en mogen de kinderen zelf kiezen wat ze willen. Waarna zij zelf mogen pellen of uitlepelen. Wij snijden het fruit met hen aan tafel en maken er een gezellig moment van.

Voeding op de BSO
Op ClubBB bieden we zowel fruit als groenten aan tijdens het eetmoment en sluiten af met een cracker of rijstwafel. We stimuleren de kinderen om dit zelf te snijden of te smeren. Ons aanbod voor beleg bestaat uit bewustere keuzes.

Deze locatie beschikt over mooie lichte groepsruimten. Met uitdagende speelhoeken en divers, vernieuwend speelmateriaal. Vanuit onze groepsruimte kijken we uit op onze grote buitenruimte. De tuin is voorzien van een zandbak, klimheuvel, voetbalpleintje en nog voldoende ruimte om te spelen, leren en ontdekken.

Buitenschoolse opvang: 190176696

Peuterspeelgroep: 335098241

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie aanwezig.

Opvangmogelijkheden in Oosthuizen.

Wij bieden in Oosthuizen ook:

  • Gastouderopvang

  • Kinderdagverblijf

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”