94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

de-wijzend-159-oosthuizen_05_buitenruimte.jpg

Kindercentrum Berend Botje Oosthuizen locatie De Wijzend

Kinderdagverblijf Oosthuizen

Ons kinderdagverblijf in Oosthuizen is gevestigd een kleurrijk gebouw dat beschikt over drie mooie lichte groepsruimten, een atelier en een prachtige natuur-ontdektuin met een aparte babyhoek, zand-water-kliederplek, keuken, zandbak, insectenhotel, wilgentunnel en stapstammen. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren. De groepsruimten zijn mooi ingericht met mooie spelmaterialen en verschillende hoeken, zoals een leeshoek, een bouwhoek en een huishoek. Onze locatie is niet groot, maar daardoor erg gezellig en gemoedelijk.

  • Prachtige natuur-ontdektuin
  • Kunstatelier
  • Veel natuurlijk speelmateriaal

baby-buiten-blij-hoedje-berend-botje.jpg
peuter-keukentje-koken-spelen-berend-botje.jpg

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Maandag 7:00 tot 18:30 uur
Dinsdag 7:00 tot 18:30 uur
Woensdag 7:00 tot 18:30 uur
Donderdag 7:00 tot 18:30 uur
Vrijdag 7:00 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

Bandieten

Boefjes

Speurneuzen

Meer informatie over Berend Botje Oosthuizen - De Wijzend

Berend Botje let op de kleintjes, ook als het gaat om eten en drinken. Wij letten onder meer op de richtlijnen van het Voedingscentrum en onze eigen pedagogische visie. Zo krijgen kinderen geen zoete dranken, maar water, lauwe thee, halfvolle melk en karnemelk.

Voeding op het kinderdagverblijf
Baby’s volgen hun eigen voedingsschema zoals we dat met jullie hebben afgesproken. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de flesvoeding, dat zit bij de prijs in. Uiteraard is het ook mogelijk om flesjes met borstvoeding mee te geven of speciale flesvoeding. Oudere baby’s en peuters eten ’s ochtends een fruithapje en tussen de middag een bruin- of volkoren broodje met mager beleg. ’s Middags krijgen de kinderen een verantwoord tussendoortje: soepstengel, cracotte en/of rijstwafel aan.

Ons kinderdagverblijf in Oosthuizen beschikt over drie mooie lichte groepsruimten, een atelier en een mooie natuur-ontdektuin met zand-water-kliederplek, insectenhotel, wilgentunnel en stapstammen. Het is de ideale plek om je uit te leven en samen met andere kinderen te ontdekken en leren. We beschikken verder over verschillende hoekjes waar ieder kind tot spel kan komen, of juist een rustmomentje kan pakken. Alle speelmaterialen zijn uitdagend en afgestemd op de leeftijdscategorie van de kinderen. We hebben veel houten speelgoed van mooie kwaliteit en 'open-eind' materiaal, waarmee de kinderen eindeloos zelf kunnen ontdekken en hun fantasie kunnen gebruiken.

LRK-nummer: 788516334

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de OuderApp.

Parkeergelegenheid

Er is gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van de locatie aanwezig.

Opvangmogelijkheden in Oosthuizen

Wij bieden in Oosthuizen ook:

  • Gastouderopvang

  • Buitenschoolse opvang

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”