94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Peuteropvang in Medemblik

bagijnhof-39-medemblik_01.jpg

Op zoek naar een peuterspeelgroep (voorheen peuterspeelzaal) in Medemblik? Wij hebben meerdere locaties in (gemeente) Medemblik. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt!

Peuterspeelgroepen in Medemblik

Wij bieden op drie locaties in Medemblik een peuterspeelgroep.

Het Speelkasteel

Peuterspeelgroep Het Speelkasteel biedt opvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar, want naast de peuterspeelgroep is er ook een kinderdagverblijf. De inrichting van de locatie is speciaal afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Ook beschikt deze locatie over een mooie buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. 

De Speeltoren

Peuterspeelgroep De Speeltoren is gevestigd in de Maria Bernadetteschool. De peuterspeelgroep heeft eigen speelruimtes en een buitenplein. De ruimtes zijn volledig afgestemd op de leeftijdsgroep. De Speeltoren werkt nauw samen met de school. Een peuterspeelgroep in een school is ideaal voor de peuters, doordat ze alvast kennis maken met de school maakt het de doorstroom naar groep 1 makkelijker. 

De Bereboot

Peuterspeelgroep De Bereboot is gevestigd in basisschool Het Koggeschip. De Bereboot heeft een eigen groepsruimte speciaal ingericht voor de peuters. Ook beschikt De Bereboot over een ruim speelplein met glijbaan en zandbak. De peuterspeelgroep en de basisschool vormen sinds kort samen een Integraal Kindcentrum (IKC) wat betekent dat we nog intensiever met elkaar gaan samenwerken.De peuterspeelgroep heeft een goede samenwerking met de school.

Peuterspeelgroepen in de gemeente Medemblik

We hebben ook peuterspeelgroepen in de dorpen binnen de gemeente Medemblik:

Kinderdagverblijf in de gemeente Medemblik

In Medemblik en Midwoud bieden wij ook kinderdagverblijf (hele dagopvang) aan. Kinderen tussen 0 en 4 jaar kunnen hier de hele dag terecht tussen 7:00 en 18:30 uur. 

BSO in de gemeente Medemblik

Ook bieden wij op meerdere locaties in de gemeente Medemblik buitenschoolse opvang (ClubBB) aan.