94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

oostzaan-header-kinderopvang-berend-botje.jpg
Selecteer een opvangtype

Kinderdagverblijf Oostzaan

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. Er wordt veel samengewerkt met de school, wat de overstap naar de basisschool makkelijker maakt. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij Kinderdagverblijf Oostzaan alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

  • Gevestigd in OBS Noorderschool
  • Vlakbij natuurgebied Het Twiske
  • Uitdagende speelhoeken

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag van 7:00 tot 18:30 uur

Maandag 7:00 tot 18:30
Dinsdag 7:00 tot 18:30
Woensdag 7:00 tot 18:30
Donderdag 7:00 tot 18:30
Vrijdag 7:00 tot 18:30

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

We hebben 1 groep met kinderen van 0 tot 4 jaar

ClubBB Oostzaan - De Haal

Kinderopvang Berend Botje heeft een gedeelte van basisschool de Noorderschool omgetoverd tot een vrolijk kindercentrum met uitdagende speelhoeken, volledig afgestemd op de leeftijdsgroepen. De locatie beschikt over een prachtige buitenruimte en een ruime hal. Omdat Kinderdagverblijf Oostzaan vlakbij recreatiegebied Het Twiske ligt, zijn we regelmatig met de kinderen in deze prachtige omgeving te vinden. 

De inrichting, de ontspannen sfeer en ervaren medewerkers zorgen ervoor dat de kinderen zich thuis voelen. De kinderen krijgen bij ClubBB Oostzaan (buitenschoolse opvang) alle ruimte om hun creativiteit en mogelijkheden te ontdekken. Op die manier beleven zij samen met andere kinderen en de medewerkers veel plezier. 

  • Gevestigd in OBS Noorderschool
  • Uitdagende buitenruimte
  • Vlakbij natuurgebied Het Twiske

Aanmelden voor deze locatie?

Helaas is het momenteel niet mogelijk om je kind(eren) aan te melden voor ClubBB Oostzaan. Ook Berend Botje ondervindt de gevolgen van het landelijke personeelstekort. Deze tijdelijke aanmeldstop maakt het voor ons mogelijk kwalitatieve opvang te (blijven) bieden; een veilige omgeving voor ieder kind onder begeleiding van professionele pedagogisch medewerkers.

We hopen dat we de aanmeldstop zo snel mogelijk op te kunnen opheffen. Houd de website in de gaten voor de actuele stand van zaken. Wil je geïnformeerd worden wanneer de aanmeldstop is opgeheven? Stuur dan een mail naar [email protected].

Openingstijden

Voorschoolse opvang: 7:00 uur tot aanvang school
Naschoolse opvang: einde school tot 18:30 uur

Sluitingsdagen

Klik hier voor de sluitingsdagen.

De groepen

We hebben 1 groep voor het kinderdagverblijf.

Meer over Kindercentrum Berend Botje Oostzaan

Berend Botje let op de kleintjes, ook als het gaat om eten en drinken. Wij letten onder meer op de richtlijnen van het Voedingscentrum en onze eigen pedagogische visie. Zo krijgen kinderen geen zoete dranken, maar water, lauwe thee, halfvolle melk en karnemelk.

Voeding op het kinderdagverblijf
Baby’s volgen hun eigen voedingsschema zoals we dat met jullie hebben afgesproken. Vanzelfsprekend zorgen wij voor de flesvoeding, dat zit bij de prijs in. Uiteraard is het ook mogelijk om flesjes met borstvoeding mee te geven of speciale flesvoeding. Oudere baby’s en peuters eten ’s ochtends een fruithapje en onder de middag een bruin- of volkoren broodje met mager beleg. ’s Middags krijgen de kinderen een verantwoord tussendoortje: soepstengel, cracotte en/of rijstwafel.

Voeding op de BSO
Op ClubBB bieden we zowel fruit als groenten aan tijdens het eetmoment en sluiten af met een cracker of rijstwafel. We stimuleren de kinderen om dit zelf te snijden of te smeren. Ons aanbod voor beleg bestaat uit bewustere keuzes.

We bieden de peuters rijk sensomotorisch speelmateriaal om de ontwikkeling te stimuleren, veel uit de 'echte' wereld. De lokalen zijn met verschillende speelhoeken ingericht op hun hoogte, waar kinderen zelf mogen spelen en ontdekken.

Wij vangen alleen kinderen van de Noorderschool in Oostzaan op.

Kinderdagverblijf: 774470422
Buitenschoolse opvang: 452224354

De huisregels zijn voor al onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s (ClubBB) hetzelfde. Deze huisregels kun je hier lezen. Je vindt hierin onder andere algemene afspraken over brengen- en halen, aansprakelijkheid, gezonde voeding en Voor- en Vroegschoolse Educatie (VVE).

Pedagogisch beleid
Naast de huisregels is er voor elke locatie afzonderlijk een locatiegebonden werkplan. In dit werkplan vind je onder andere de openingstijden en informatie over de groepen. Het locatiegebonden werkplan vind je in de Berend Botje OuderApp.

Assistent leidinggevende aan het woord

"Ik vind het belangrijk dat kinderen en medewerkers zich veilig en thuis voelen zodat we samen kunnen groeien"

bb-jelly-wubs-2-(c)-helene-de-bruijn-fotografie-5805.jpg
Jelly Wubs Assistent leidinggevende

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het kindercentrum.

Opvangmogelijkheden in Oostzaan

Wij bieden in Oostzaan ook:

  • Gastouderopvang

contact-kinderopvang-berend-botje-susanne.JPG

Kunnen wij je helpen?

Bel 088-2337000

Op werkdagen ben ik bereikbaar van 9:00 tot 17:00 uur.
Wil je dat wij contact met jou opnemen?

“Spelen, klimmen en klauteren. Leren van en met elkaar”