94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Wognum


gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Ben jij op zoek naar gastouderopvang in Wognum? Bij Berend Botje hebben wij diverse gastouders in Wognum en omstreken. Onze gastouders bieden liefdevolle, gezellige en persoonlijke zorg en aandacht aan jouw kind. Bij de gastouderopvang van Berend Botje houden we zo goed mogelijk rekening met jullie wensen, omstandigheden en gezinssituatie. In overleg met de gastouder is er veel mogelijk qua opvangdagen en -tijden.

Hoe ziet een dag bij de gastouder in Wognum eruit?

Gastouderopvang wordt zo goed mogelijk afgestemd op jullie gezin en is dus maatwerk. Het is dus niet zo dat de dagindeling bij iedere gastouder er hetzelfde uit ziet. Wat wel alle gastouders in Wognum en omstreken doen, is zorgen voor vaste momenten en rituelen. Hierdoor krijgt jouw kind een vast ritme, wat een vertrouwd en veilig gevoel geeft. Hier maak je samen met de gastouder en eventueel onze bemiddelingsmedewerker afspraken over. Bij het halen en brengen van jouw kind krijg je altijd een goede overdracht van hoe de dag is gegaan.

gastouderopvang_deur_kinderen_buiten.jpg

Kosten gastouderopvang Wognum

De kosten voor gastouderopvang van Berend Botje zijn gebaseerd op het gastouderuurtarief en de uitvoeringskosten voor het gastouderbureau. Onder deze kosten vallen ook een maaltijd tussen de middag, gezonde tussendoortjes en drinken. Je kunt bij ons op de website met de kostenindicatie uitrekenen wat gastouderopvang in Wognum jou gaat kosten. Door de kinderopvangtoeslag vallen de kosten vaak erg mee. Je kunt ons ook bellen, dan rekenen wij de kosten in jouw situatie voor je uit.

Jouw kind aanmelden voor gastouderopvang in Wognum

Je kunt jouw kind direct aanmelden via onze website. Vul daar de gevraagde gegevens in en doorloop alle stappen. Je kunt bij het aanmelden kiezen voor het Comfort- of Basispakket. Bij het Comfortpakket komen wij bij je langs om jouw wensen en eventuele bijzonderheden te bespreken. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste gastouder voor jouw gezin. Daarna volgt een kennismakingsgesprek en gaan we de afspraken rondom de opvang vastleggen. Kies je voor het Basispakket dan heb je zelf een geschikte gastouder gevonden. Onze bemiddelingsmedewerker gaat langs om te controleren of de opvangplek voldoet aan alle wettelijke eisen. Zodra alles in orde is gaan we samen met jou langs bij de gastouder om afspraken te maken. Klik hier om te bekijken wat er binnen het Comfort- en Basispakket valt.

Wil je jouw kind liever niet via de website aanmelden voor gastouderopvang? Bel dan naar 088 – 233 71 40. Wij helpen je bij de aanmelding voor gastouderopvang in Wognum.