94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang in Purmerend

peuter_schoenen_aantrekken_berend_botje.jpg

Berend Botje is jouw gastouderbureau voor gastouderopvang in Purmerend en omstreken. Ben jij op zoek naar een leuke en lieve gastouder? Een gastouder van Berend Botje biedt jouw kind liefdevolle zorg en een extra thuis. Het fijne aan gastouderopvang is dat er in overleg veel mogelijk is. Heb jij onregelmatige werktijden of avonddiensten? Samen met jouw gastouder in Purmerend gaan we op zoek naar een passende oplossing en spelen we in op jouw situatie.

Hoe ziet een dag eruit bij de gastouder in Purmerend?

Er is geen vaste dagindeling bij iedere gastouder van Berend Botje. Wel zorgen alle gastouders in Purmerend voor een dagschema met vaste momenten en rituelen. Hierdoor krijgt jouw kind een vertrouwd en veilig gevoel bij de opvang. Samen met de gastouder maak je daar afspraken over. Bij het halen en brengen heeft de gastouder met jou een overdracht over hoe het is gegaan. Het fijne aan gastouderopvang is dat het een flexibele vorm van opvang is en dat er dus ruimte is voor aanpassingen!

peuter_schoenen_aantrekken_berend_botje.jpg

Wat kost gastouderopvang in Purmerend?

Veel mensen zijn bang dat gastouderopvang duur is. Maar wanneer ze een berekening maken via de website van Berend Botje komen ze erachter dat het best mee valt. Dankzij kinderopvangtoeslag valt de eigen bijdrage vaak mee. In onze kostenindicatie kun je eenvoudig zelf berekenen wat de netto kosten in jouw situatie zijn. Kom je er zelf niet uit? Je mag ons altijd bellen, we rekenen het graag voor je uit!

De kosten van gastouderopvang in Purmerend zijn gebaseerd op het gastouderuurtarief en de uitvoeringskosten voor het gastouderbureau. Binnen de kosten vallen ook de maaltijden, gezonde tussendoortjes en drinken. Je kunt bij de gastouderopvang van Berend Botje kiezen voor twee pakketten: het comfort- of het basispakket. Meer informatie daarover vind je hier.

Jouw kind aanmelden voor gastouderopvang in Purmerend

Via onze website kun je jouw kind gemakkelijk en snel aanmelden voor gastouderopvang in Purmerend. Heb je gekozen voor ons comfortpakket, dan komt er een bemiddelingsmedewerker van ons bij jou langs om alle wensen voor de gastouderopvang door te nemen. Vervolgens gaat ze op zoek naar de juiste gastouder voor jouw kind. Wanneer je voor het basispakket hebt gekozen, heb je zelf al een gastouder gevonden. Onze bemiddelingsmedewerker gaat langs bij de gastouder om te bekijken of zij en de opvangplaats voldoet.

Klik hier om jouw kind aan te melden voor gastouderopvang. Heb je nog vragen? Klik dan hier voor meer informatie of bel naar 088 – 233 70000.