94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang in Stede Broec


Kies voor gastouderopvang van Berend Botje bij jou in de buurt in Stede Broec. We hebben diverse gastouders bij jou in de buurt die liefdevolle en goede opvang bieden aan jouw kind. Het fijne aan de gastouderopvang van Berend Botje is dat dit een kleinschalige vorm van professionele kinderopvang is. Het is een opvang dat letterlijk en figuurlijk dicht bij huis is. Jouw kind voelt zich snel thuis bij de gastouder in Stede Broec!

Wat zijn de voordelen van gastouderopvang in Stede Broec?

Gastouderopvang kent diverse voordelen, een aantal daarvan zijn:

  1. Er is veel aandacht voor jouw kind. Onze gastouder in Stede Broec vangt namelijk een klein groepje kinderen op. Daarvoor is er veel ruimte en tijd voor alle kinderen.

  2. Op de gastouderopvang kan jouw kind met andere kinderen spelen en sociale vaardigheden op doen.

  3. Het is een professionele vorm van kinderopvang. Al onze gastouders zijn opgeleid en gediplomeerd. Bij Berend Botje bieden we de gastouders regelmatig extra trainingen, workshops en cursussen aan. Je kunt dus van een deskundige gastouderopvang op aan.

  4. Gastouderopvang is flexibel. Samen met jouw gastouder in Stede Broec kun je afspraken maken over de tijden. In overleg is er veel mogelijk en kunnen we de opvang aanpassen aan jullie situatie.

  5. Iedere opvangdag wordt jouw kind opgevangen in dezelfde omgeving en door dezelfde gastouder. Dit geeft een vertrouwd en veilig gevoel.

  6. Gastouderopvang is vaak voordeliger dan gedacht dankzij de kinderopvangtoeslag. Ben je benieuwd wat de opvang voor jou kost? Bereken dit eenvoudig en snel via onze kostenindicatie.

  7. Berend Botje kan jou al het werk uit handen nemen. Kies je voor het comfortpakket, dan zoeken we voor jou een geschikte gastouder in Stede Broec. Daarnaast regelen we samen met jou de kinderopvangtoeslag, geven we wijzigingen in de toeslag door aan de Belastingdienst en zoeken we vervanging van de gastouder indien dat nodig is.

Lees hier meer over het comfortpakket. Wil je liever zelf de kinderopvangtoeslag regelen en heb je al een geschikte gastouder gevonden? Dan is het basispakket meer geschikt voor jou.

Ik wil mijn kind aanmelden voor gastouderopvang in Stede Broec

Via onze website kun je jouw kind snel en eenvoudig aanmelden voor gastouderopvang bij jou in de buurt in Stede Broec. Klik hier om jouw kind aan te melden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 233 7000. Wij helpen je graag verder!