94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Avenhorn

gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Woon jij in Avenhorn en ben je op zoek naar een gastouder? Berend Botje biedt gastouderopvang bij jou in de buurt. Onze gastouders bieden jouw kind een fijne en vertrouwde plek aan, waar zij zich kunnen vermaken als jij moet werken of studeren.

Het fijne aan gastouderopvang is dat je de afspraken kunt afstemmen aan de hand van jouw wensen en situatie. Werk jij bijvoorbeeld op onregelmatige tijden of wil je graag dat jouw kind veel met andere kinderen kan spelen? Wij zorgen voor de juiste match met een gastouder in Avenhorn.

Voordelen gastouderopvang van Berend Botje

Gastouderopvang van Berend Botje biedt de volgende voordelen:

gastouderopvang_buiten-spelen_gras_kinderen.jpg

Comfortpakket gastouderopvang

Berend Botje helpt je graag en neemt je waar nodig zaken uit handen. Daarom hebben we een comfortpakket samengesteld voor de gastouderopvang. Binnen dat pakket profiteer je van diverse dienstverleningen van Berend Botje. Denk hierbij aan hulp bij de aanvraag van kinderopvangtoeslag. Daarnaast geven wij wijzigingen in de toeslag door aan De Belastingdienst en kunnen wij de toeslag maximaal 3 maanden voorschieten. Bekijk hier alle voordelen van het comfortpakket

Wennen bij de gastouder

Berend Botje gaat op zoek naar de juiste gastouder voor jou en je gezin. Vervolgens kunnen we afspraken maken over het wennen bij de gastouder in Avenhorn. Dit kun je rustig opbouwen: van een paar uur per week naar een paar dagen per week. En uiteraard mogen favoriete knuffels, boekjes en speelgoed mee naar de gastouder!

Kosten gastouderopvang Avenhorn

In veel gevallen is gastouderopvang goedkoper dan gedacht. Dankzij de kinderopvangtoeslag valt de eigen bedrage vaak mee. Benieuwd wat gastouderopvang in Avenhorn jou gaat kosten? Bereken dit snel en eenvoudig via onze kostenindicatie. Je mag ons uiteraard ook bellen, dan rekenen wij het voor je uit. Binnen de kosten vallen naast de kinderopvang ook de maaltijd tussen de middag, drinken en gezonde tussendoortjes.

Wil je meer weten over gastouderopvang in Avenhorn of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 233 7000 of laat ons jou terugbellen of mailen.