94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2023 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Avenhorn


laab_2022_03_23_0004.jpg

Woon jij in Avenhorn en ben je op zoek naar gastouderopvang bij jou in de buurt? Berend Botje biedt gastouderopvang bij jou in de buurt. Onze gastouders bieden jouw kind een fijne en vertrouwde plek aan. Het gemakkelijke aan gastouderopvang is dat je dit kunt afstemmen op jouw wensen en situatie. Werk jij bijvoorbeeld op onregelmatige tijden of wil je graag dat jouw kind veel met andere kinderen kan spelen? Wij zorgen voor een goede match met een gastouder in Avenhorn.

Voordelen gastouderopvang van Berend Botje in Avenhorn

Gastouderopvang van Berend Botje biedt de volgende voordelen:

gastouderopvang_buiten-spelen_gras_kinderen.jpg

Comfortpakket gastouderopvang in Avenhorn

Berend Botje neemt jou graag zo veel mogelijk uit handen. Daarom hebben we een comfortpakket samengesteld voor de gastouderopvang in Avenhorn en andere plaatsen. Binnen dat pakket profiteer je van diverse dienstverleningen van Berend Botje. Denk hierbij aan het samen aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Daarnaast geven wij wijzigingen in de toeslag door aan De Belastingdienst en kunnen wij de toeslag maximaal 3 maanden voorschieten. Benieuwd naar alle voordelen van het comfortpakket? Klik dan hier.

Wennen bij de gastouderopvang in Avenhorn

Berend Botje gaat op zoek naar een goede match voor jou. Vervolgens kunnen we afspraken maken over het wennen bij de gastouder in Avenhorn. Dit kun je rustig opbouwen: van een paar uur per week naar een paar dagen per week. Je kunt er de eerste paar keer ook een tijdje bij blijven indien gewenst. En uiteraard mogen favoriete knuffels, boekjes en speelgoed mee naar de gastouder!

Kosten gastouderopvang Avenhorn

In veel gevallen is gastouderopvang goedkoper dan gedacht. Dankzij de kinderopvangtoeslag valt de eigen bedrage vaak mee. Benieuwd wat gastouderopvang in Avenhorn jou gaat kosten? Bereken dit snel en eenvoudig via onze kostenindicatie. Je mag ons uiteraard ook bellen, dan rekenen wij het graag voor je uit. Binnen de kosten vallen naast de opvang ook de maaltijd tussen de middag, drinken en gezonde tussendoortjes.

Wil je meer weten over gastouderopvang in Avenhorn of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 088 – 233 7000 of laat ons jou terugbellen of mailen.