94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Binnendienstmedewerker Jorien - "Je bent geen nummer en er heerst een warme sfeer binnen het bedrijf"
Jorien Poen - Ervaringen

'Bij Berend Botje ben je geen nummer en er heerst een warme sfeer binnen het bedrijf'

bb-academie-1655988353.jpg

Jorien werkt sinds 2005 bij Berend Botje. Zij begon als stagiair bij Kinderdagverblijf Berend Botje Enkhuizen en kwam later in dienst als afgestudeerd pedagogisch medewerker. Inmiddels werkt ze als binnendienst medewerker op het centraal bureau. De warme, persoonlijke sfeer en de afwisselende werkzaamheden zorgen dat Jorien met plezier naar haar werk gaat!

19_ig_blog_jorien.jpg

'Toen ik net bij Berend Botje begon was Kinderdagverblijf Enkhuizen nét open. De organisatie was een stuk kleiner dan deze nu is. Alien en Gaby, de directeuren, kenden iedereen bij naam. Zij wisten altijd hoe het met je ging en wat er bij je speelde. Inmiddels is Berend Botje flink gegroeid, maar nog steeds weten zij precies wie je bent. Dat maakt het werken bij Berend Botje ook zo fijn. Je bent geen nummer en er heerst een warme sfeer binnen het bedrijf. Ook het contact tussen collega’s is goed. Iedereen is betrokken en heeft iets voor elkaar over.

In gesprek over mijn talent

Ik heb 10 jaar als pedagogisch medewerker op de groep gewerkt. Daarna was ik er aan toe om iets anders te doen. Ik ben in gesprek gegaan om te ontdekken wat ik dan wilde en kon gaan doen. Bij Berend Botje wordt écht gekeken naar jouw talenten. Ik ben erg georganiseerd, houd van lijstjes maken en werk graag netjes. Deze eigenschappen passen goed bij de functie afdelingsassistent op de binnendienst. Iets heel anders dan pedagogisch medewerker, maar een erg leuke functie! Deze functie bestaat uit veel administratieve taken. Kort gezegd zorg je er voor dat alle gegevens van ouders kloppen en juist verwerkt worden. Op het gebied van netjes werken kon ik mij in deze functie goed uitleven!

Verder doorgroeien

Inmiddels ben ik doorgegroeid tot medewerker binnendienst. In deze functie ben je het eerste aanspreekpunt voor een ouder die op zoek is naar opvang. Aan de telefoon beantwoord ik alle vragen over de verschillende opvangvormen en ontdek ik samen met de ouder wat bij het gezin past en wat mogelijk is. Ik vind het leuk om mee te denken met de ouder en te kunnen helpen. De functie is erg afwisselend. Bij Berend Botje is geen dag hetzelfde!’

Jorien, medewerker binnendienst

Ik wil ook werken bij Berend Botje!