94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Werken in de kinderopvang


kinderdagopvang_spelen-met-bogen_berend-botje.jpg

Wil jij werken in de kinderopvang en kinderen helpen ontdekken, leren en groeien? Kies dan voor een baan bij de kinderopvang van Berend Botje. Samen met jouw collega’s zorg jij voor een vertrouwde, veilige en fijne omgeving waar kinderen alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Dankzij jouw passie en talent draag jij een belangrijke rol bij het groeiproces van een kind. Kom spelen, leren en ontdekken bij één van onze kinderdagverblijven, peuteropvang locaties of de buitenschoolse opvang. Bij Berend Botje hebben we diverse leuke vacatures open staan. Klik hier om de vacatures te bekijken en kom werken in de kinderopvang!

bso_hand-vasthouden_berend-botje.jpg

Vacatures kinderopvang

Bij Berend Botje bieden we onze medewerkers veel kansen en mogelijkheden om zich verder te ontwikkelen. Via onze Berend Botje Academie bieden we leuke en leerzame trainingen en opleidingen aan. Ook leer je veel van collega’s en leidinggevende. We zijn een gezellige organisatie en werken veel samen met elkaar. Doordat de lijnen kort zijn kunnen we samen veel bereiken.

Bij Berend Botje hebben we aandacht voor jouw persoonlijke talenten en wensen. Bij ons vind je de baan waar je met veel plezier naar toe gaat. Wil jij graag in de kinderopvang werken? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Je kunt hier alle vacatures bekijken.

Werken in de kinderopvang bij Berend Botje

Bij kinderopvang Berend Botje laten we ons inspireren door Reggio Emilia en Startblokken. We luisteren en bekijken waar de kinderen zich mee bezig houden en spelen daar op in. Kinderen zijn onderzoekende en creatieve mensen die alles op hun eigen manier doen. Dit stimuleren wij op spelende wijze.

Bij Berend Botje staat jouw werkgeluk voorop. Wij bieden je de volgende voordelen:

Klinkt dit goed? Solliciteer dan direct bij Berend Botje en kom werken in de kinderopvang!