94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Vacatures kinderopvang

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de kinderopvang? Bekijk dan alle kinderopvang vacatures van Berend Botje. Wij hebben diverse functies op verschillende locaties vrij en zijn op zoek naar pedagogisch medewerkers die bij ons willen komen werken. Wil jij graag met kinderen werken en wil je een belangrijke rol spelen in hun ontwikkeling? Dat kan als pedagogisch medewerker bij Berend Botje. Bekijk onze vacatures kinderopvang voor onze kinderdagverblijven, buitenschoolse opvang of peuteropvang locaties.

Vacatures kinderopvang Berend Botje

Bij Berend Botje hebben we diverse vacatures in de kinderopvang. Bij ons blijf je je ontwikkelen en investeren we in jou. Er is aandacht voor jou als medewerker en jouw talenten. Je werkt samen met andere pedagogisch medewerkers die allemaal een groot hart voor kinderen hebben en het verschil voor hen willen maken. Ondanks dat we een grote organisatie zijn, voelen we klein. De lijnen zijn kort en je kunt altijd bij elkaar terecht.

Waarom solliciteren op een vacature van Berend Botje?

Naast dat we ons richten op de groei en ontwikkeling van de kinderen, staat ook die van onze medewerkers centraal. Via onze eigen Academie bieden we je trainingen en opleidingen. Solliciteer je op een vacature in de kinderopvang van Berend Botje, dan krijg je dus veel kansen en mogelijkheden. Er is heel veel mogelijk bij Berend Botje. Vaste uren, flexibele uren, verschillende locaties of juist liever een vaste locatie? Alles is mogelijk!

Andere voordelen van werken bij Berend Botje zijn:

Solliciteren op vacatures in de kinderopvang

Je kunt hier ons volledige overzicht aan vacatures in de kinderopvang bekijken. Ben jij een pedagogisch medewerker en wil je graag werken in de kinderopvang? Twijfel dan niet langer en solliciteer op de vacature die jij ziet zitten. Zie je jouw ideale functie of jouw favoriete locatie er niet tussen staan? Stuur dan een open sollicitatie of neem contact op met onze collega José Schuit via 06 – 500 57 939.