94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Selina
gastouderopvang_peuter_wandelen_gob.jpg

Selina is blij verrast met de diensten van het gastouderbureau

"Op het moment dat we begonnen met gastouderopvang had ik eigenlijk geen idee wat ik van het gastouderbureau kon verwachten. Wij dachten dat het vinden van een passende gastouder voor ons de enige dienstverlening zou zijn, maar de betrokkenheid vanuit Berend Botje ging veel verder! Wij ontvingen een bloemetje na de operatie van onze dochter Milou en belangstellende telefoontjes van onze bemiddelingsmedewerker Marion.

Training & webinar voor gastouders en ouders
Toen ik hoorde dat Gastouderbureau Berend Botje ook de gastouders coachen op interactievaardigheid was dit boven mijn verwachting, ik was positief verrast. Daarnaast worden er ook andere trainingen gegeven aan gastouders, maar ook aan ons als ouders. Zelf heb ik via Berend Botje gratis een webinar gevolgd van gezinspedagoog en trainer Joyce Blauwhoff over de vraag 'Wat heeft een baby nodig?'. Erg leuk en interessant!

Gastouderportaal
Gastouderbureau Berend Botje werkt met een makkelijk ouderportaal, waar je de administratie eenvoudig kan bijhouden. Ook is de communicatie duidelijk en up to date.

Kortom: ik zou iedereen Gastouderbureau Berend Botje aanraden, vooral om de extra's die zij bieden."