94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Priscilla
ganzebord_hand_berend_botje.jpg

"Mocht ik ooit nog een kindje krijgen, dan kies ik direct voor Berend Botje!"

"Sam is nu vijf jaar en zit alweer een jaar bij BSO De Akker in Opmeer. Drie dagen in de week wordt hij met twee andere kinderen met de auto opgehaald van de Bonifatiusschool in Spanbroek. Als ik ’s ochtends tegen Sam zeg dat hij ’s middags naar de bso gaat, dan begint hij al te juichen. Zo leuk vindt hij het daar. Hij heeft er een leuk vriendje waar hij graag mee speelt en de juffen zijn superlief voor hem.

Sam komt van een ander kinderdagverblijf, maar omdat we zulke goede verhalen over Berend Botje hoorden, hebben we een rondleiding aangevraagd. We mochten een ochtend komen kijken en meespelen. Sam wilde niet meer naar huis, dus toen dacht ik: ‘Dit is het gewoon, dit past bij Sam en ook bij mij’. Ook qua pedagogische visie sluit Berend Botje goed aan bij onze ideeën. 

Sam is een stuk zelfstandiger geworden sinds hij bij de bso zit. Zelf je jas aantrekken en je schoenen aandoen, dat leert hij van de juffen en door te kijken naar de andere kinderen. Hij vindt het nu ook heel leuk om te tekenen en knutselen. Hele kunstwerken maakt hij thuis. Ook dat leert hij op de bso.

Het contact met de pedagogisch medewerkers vind ik echt supergoed. Ze zijn zo lief en betrokken. Heeft Sam een keer zijn dag niet bij het afscheid nemen, dan bellen ze daarna even dat hij weer lekker zit te spelen. Dat geeft me een gerust gevoel. Ze delen veel foto’s in de OuderApp, zodat je kunt zien wat je kind aan het doen is. Als ik extra opvang nodig heb en ik zit omhoog, dan is dat zo geregeld. Ook de communicatie tijdens de corona-periode was heel fijn. Ik ben zelfs zo tevreden dat ik de ouderbijdrage die Berend Botje vergoedde, heb geweigerd. Dat geld kunnen ze vast weer goed gebruiken.

Mocht ik ooit nog een kindje krijgen, dan kies ik direct voor Berend Botje, zeker weten!"