94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Linda
ganzebord_hand_berend_botje.jpg

Linda over Peuterspeelgroep De Kikkerhoek in De Weere

Een vriendinnetje van onze dochter Quirine ging naar peuterspeelgroep De Kikkerhoek. Ze had het daar erg naar haar zin en daarom zijn wij ook gaan kijken. Het voelde meteen goed.  

'Quirine is van nature een beetje schuchter en kijkt altijd eerst de kat uit de boom. Dus we waren benieuwd hoe het zou gaan op de peuterspeelgroep. Daar hebben we ons voor niets zorgen om gemaakt, want vanaf het eerste moment verliep dat helemaal goed. De sfeer op de groep is heel gemoedelijk en juf Miranda is ontzettend lief.

Thuis ben ik niet zo van het knutselen, en daarom vind ik het heel leuk dat ze daar op de peuterspeelgroep veel tijd aan besteden. Ik zie ook dat ze daar veel van leren. De krassen die Quirine eerst zette, werden ineens mooie rondjes en ik merkte ook dat ze wist hoe je met een kwast om moet gaan. Ook wat zelfstandigheid betreft zag ik het verschil. De juffen stimuleren de kinderen enorm in hun zelfstandigheid. Zo wilde Quirine ineens zelf naar de wc en kon ze zelf haar schoenen aandoen.

Onlangs is Quirine 4 jaar geworden en heeft ze afscheid genomen van de peuterspeelgroep. We zijn erg blij dat de peuterspeelgroep in de school zit, want de overstap is voor haar nu een stuk makkelijker. Ze kent het gebouw en ze kent de meesters en juffen van gezicht.

Sinds een paar maanden zit Quirine’s jongere broertje Cyrille op de peuterspeelgroep en ook hij heeft het er enorm naar zijn zin. De peuterspeelgroep is nu 2 ochtenden in de week open, maar daar zou wat ons betreft nog wel een dag bij mogen komen!’