94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Krista
laab_2023_04_22_0048-1692351416.jpg

"Aan het werk zonder mij druk te maken over de kinderen"

"Kleine kinderen worden groot. En wanneer ze groter worden, merk je soms dat ze toe zijn aan meer uitdaging, spelen met andere kinderen, leren en ontwikkelen. Bij mijn dochter Lizzie was de tijd duidelijk rijp om naar de opvang te gaan. Na een slechte ervaring bij een andere organisatie, besloten we een kijkje te nemen bij Berend Botje. En daar hadden wij direct een goed gevoel! Rust, ruimte, schoon en lieve medewerkers. Ik besloot Lizzie aan te melden en daarna ging zij al snel voor het eerst naar de peuterspeelgroep van Berend Botje.

Spannend hoor, zo’n eerste dag. Met haar nieuwe tas op haar rug, nam ze afscheid. Ik vond het stiekem best spannend en met een lach en een traan zwaaide ik haar uit. Daar ging ze. De spanning bleek voor niets. Toen ik haar aan het einde van de ochtend kwam ophalen, wilde Lizzie niet mee naar huis! En dat gaf mij een goed gevoel: we hebben opvang gevonden waar onze dochter kan spelen en  leren en waar ze het naar haar zin heeft. 

'Ik ben zo blij dat ik deze keuze heb gemaakt'
Inmiddels zijn we een paar maanden verder. Lizzie kent de namen van de medewerkers, waar ze erg gek op is, en ook de namen van de andere kinderen. Elke keer weer gaat ze met plezier naar Berend Botje. Ik bracht haar met zoveel vertrouwen naar Berend Botje, dat ik weer ben gaan solliciteren. En met resultaat! Ik kan aan het werk zonder mij druk te maken hoe het met mijn dochter gaat. En ook Lizzie’s broer gaat straks naar de buitenschoolse opvang van Berend Botje. Ik ben zo blij dat ik de keuze heb gemaakt. Je kinderen worden groot en je wilt het beste voor ze. En dat heb ik gevonden bij Berend Botje. Door de liefde, aandacht, rust en nog veel meer hebben de kinderen het fantastisch."