94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Inez
gastouderopvang_peuter_spelen_ontdekken_gob.jpg

"Het voelde voor de kinderen als een tweede thuis"

Na 15 jaar is de dag aangebroken dat we de opvang afsluiten bij Ellen Berghouwer. Een lange tijd waarin Ellen een grote rol heeft gespeeld als gastouder van onze drie kinderen. Ze zijn alle drie bij haar gekomen rond de 3 maanden tot ongeveer 12 jaar oud. Dit is een hele tijd geweest waarin Ellen een grote rol gehad heeft rondom het wel en wee van onze kinderen. Om onder woorden te brengen wat Ellen voor ons en de kinderen betekent heeft is bijna niet mogelijk omdat het teveel is om op te noemen. Het grootste wat ze ons gegeven heeft, is het vertrouwen om onze kinderen aan haar over te laten.

Ze hebben in die tijd van alles gedaan en ondernomen. Ze zijn naar babyzwemmen geweest, de peuterspeelzaal, uitjes naar de dierentuin, sprookjeswonderland. Of gewoon lekker thuis knutselen, bouwen en spelen met de andere kinderen. Lekker met een kleedje op de bank als ze ziek waren en dan verwend en vertroeteld worden. Ook met Laska (de hond) werd er veel geknuffeld en gewandeld. Er kon altijd veel bij Ellen, die altijd rustig bleef en zich niet snel uit het veld liet slaan.

In al die jaren heeft ze een hechte band opgebouwd met Bram, Roos en Floor. Het voelde voor de kinderen als een tweede thuis. Niet alleen voor de kinderen stond ze klaar, maar ook voor ons als ouders. Na al die jaren is er ook een vriendschap ontstaan tussen ons. Je weet hoe het met elkaar gaat en de belangstelling vanuit Ellen was (en is) er ook altijd om daarnaar te vragen en te luisteren.

Wij zijn Ellen dan ook heel dankbaar voor de liefde, de warmte, de gezelligheid die ze gegeven heeft aan onze kinderen. Samen met haar gezin, heeft ze een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van Bram, Roos en Floor. We zullen het wel gaan missen de wekelijkse bezoekjes maar hebben allemaal hele mooi herinneringen aan de afgelopen 15 jaar. Lieve Ellen, dank je wel hiervoor!