94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Henriëtte en Gerrit

"Een veilig thuis waar ze zichzelf mogen zijn"

Jet is sinds 2013 de gastouder van onze eerste zoon Jort. Door de turbulente start van Jort, was het voor ons geen makkelijke stap om hem weg te brengen. Al gelijk bij het kennismakingsgesprek overheerste bij ons een super fijn en warm gevoel. We maakten niet alleen kennis met Jet, maar ook met haar man Ton. Wat een fantastische combinatie. Jet een lieve, zorgzame, didactische en pedagogische ster. Ton voor de auto's in de slaapkamers en de boks bij het weggaan. 

We kregen altijd een vrolijk kind thuis, behangen met de mooiste knutsels. Iedere seizoenswisseling gaat het huis mee in thema en verjaardagen worden net zo groots gevierd als thuis. Je kan het zo mooi niet bedenken of Jet zorgt dat het een onvergetelijke dag wordt. Voor ons dus een eenvoudige keuze toen onze tweede zoon naar de opvang moest. En ook bij Bas is het met Jet iedere week weer een feest! 

Wij kunnen als ouders dan ook niet anders dan ontzettend dankbaar zijn met wat Jet aan ons leven heeft toegevoegd. Een mega betrouwbare bonus (gast)ouder die onze kindjes begeleid, steunt, troost en uitdaagt, maar bovenal een veilig thuis geeft waar ze zichzelf mogen zijn.