94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Klant aan het woord: Evelien
gastouderopvang_peuter_wandelen_gob.jpg

"Onze ervaring met gastouderopvang is erg goed!"

In eerste instantie kozen wij vanwege onze werktijden voor gastouderopvang. Maar toen wij door Berend Botje werden voorgesteld aan gastouder Rianne, voelde dat meteen als een vertrouwd adres. Onze ervaring met gastouderopvang bij Berend Botje is inmiddels erg goed!

Andere kinderen om mee te spelen in huiselijke sfeer
Onze twee kinderen (2,5 jaar en 15 maanden) gaan al van jongs af aan naar Rianne. Wij vinden gastouderopvang heel persoonlijk. De kinderen en wij noemen onze gastouder zelfs ‘tante’. De opvang bij haar voelt voor ons allemaal heel vertrouwd. De kinderen gaan mee in het dagritme en gezin van de gastouder. Daarnaast zijn er andere kinderen om mee te spelen. Dat vinden wij belangrijk voor de ontwikkeling van de kinderen. Bij een gastouder gebeurt dat in een huiselijk sfeer, een mooie combinatie!

Thema’s, knutselen en buitenspelen
De manier waarop Rianne omgaat met de kinderen staat dichtbij onze manier van opvoeden. Dat is erg prettig. Wij kunnen ook goed met Rianne in gesprek over de opvoeding. Gastouderopvang is wel echt iets anders dan ‘even oppassen’. Rianne heeft een opleiding gevolgd en is enorm gemotiveerd om activiteiten met de kinderen te ondernemen en hen iets te leren. Ze werkt met thema’s en leert de kinderen vanuit dit thema bijvoorbeeld nieuwe woorden. Iedere dag wordt er geknutseld of buiten gespeeld.

De klik is er nog steeds!
In de kraamtijd van de jongste was de oudste tijdens de opvangdagen bij Rianne. Zij kwam hem einde van de middag thuis brengen, zodat ik niet de deur uit hoefde. Dat vond ik heel bijzonder. Ze is zo betrokken en attent. We zijn nog steeds heel blij met de keuze voor gastouderopvang. Wij kenden zelf geen gastouder. Berend Botje heeft haar voor ons gevonden. Dat ging heel snel. De bemiddelingsmedewerker inventariseerde onze wensen en ging voor ons op zoek naar een geschikte gastouder. Tijdens het kennismakingsgesprek met Rianne was er gelijk een klik. En die is er nog steeds!