94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Flexibele opvang
31 Oct

Flexibele opvang

peuter_schoenen_aantrekken_berend_botje.jpg

Een gastouder van Berend Botje biedt je kind een extra huis, op tijden en dagen die je in overleg afspreekt. Het is de vorm van kinderopvang die het dichtst bij ‘thuis’ ligt. Je kind heeft een eigen plekje en krijgt liefdevolle zorg en aandacht. Het betekent dat we goed kunnen inspelen op jullie omstandigheden en wensen. 

In overleg met je gastouder is veel mogelijk. Een keer wat later, een keer wat vroeger, extra of op een andere dag; in overleg kan veel. Ook opvang ’s avonds of ’s nachts is bespreekbaar. Ideaal bij onregelmatige werktijden, een eigen bedrijf of als er geen kindercentrum in de buurt is. Onze gastouders zijn gediplomeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen. Daarnaast volgen ze bij Berend Botje regelmatig extra trainingen, cursussen en workshops.

Optimale dienstverlening

Een groot pluspunt van gastouderopvang bij Berend Botje is de inzet van onze bemiddelingsmedewerkers met hun eigen werkgebied en veel plaatselijke kennis. Ze kennen de gastouders en zoeken de gastouder die het best bij jouw gezin past. Ze zorgen ervoor dat er duidelijke afspraken over de opvang zijn, begeleiden de gastouders waar nodig en blijven in contact om de kwaliteit van de opvang te waarborgen. Ze zien er ook op toe dat aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne wordt voldaan. Een ander pluspunt is dat Berend Botje de administratie verzorgt voor jou en je gastouder.

Comfortpakket of basispakket

Wij nemen jou en je gastouder graag zoveel mogelijk werk en rompslomp uit handen. Daarom hebben we een comfortpakket samengesteld, waarbij we alle zaken rondom gastouderopvang voor je regelen. Je kunt ook kiezen voor een basispakket. Wat we precies voor jou en je gastouder doen, lees je hier.