94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouders in Alkmaar

Bij Berend Botje kun je kiezen uit diverse gastouders in Alkmaar. Samen met onze medewerker ga je op zoek naar de meest geschikte gastouder die jouw kind gaat opvangen. Onze medewerkers kennen de omgeving Alkmaar en alle gastouders bij jou in de buurt goed. Zo weten ze precies welke gastouder goed bij jouw gezin past. Wel zo’n fijn idee!  

Liefdevolle gastouders in Alkmaar

Onze gastouders in Alkmaar bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar. Deze opvangvorm is kleinschalig, huiselijk en flexibel. In overleg is er namelijk veel mogelijk qua tijden en dagen. Ook opvang ’s avonds en ’s nachts is bespreekbaar. Bij de gastouder in Alkmaar heeft jouw kind een eigen plek en krijgt ieder kind liefdevolle zorg en aandacht.

Hoe ziet een dag bij de gastouder in Alkmaar eruit?

Bij de gastouder wordt een klein groepje kinderen opgevangen. Dit houdt in dat er voldoende tijd, ruimte en aandacht is voor jouw kind. Daarnaast doen de kinderen sociale vaardigheden op door samen te spelen. Er is geen vast schema waar gastouders in Alkmaar zich aan vasthouden. Gastouderopvang is namelijk maatwerk en wordt zo goed mogelijk afgestemd op de kinderen die worden opgevangen. Wel zorgt de gastouder voor een dagschema met vaste momenten en rituelen. Dit geeft de kinderen een veilig en vertrouwd gevoel.

gastouderopvang_peuter_spelen_ontdekken_gob.jpg

Wat kost de gastouder in Alkmaar?

Veel mensen weten niet dat gastouderopvang een goedkope vorm van opvang is. Professionele kinderopvang is daarnaast vaak goedkoper dan gedacht. Door de kinderopvangtoeslag valt het bedrag dat je zelf moet betalen in veel gevallen erg mee. Wil je weten wat gastouderopvang in Alkmaar in jouw situatie kost? Bereken de netto kosten snel en eenvoudig via onze kostenindicatie. Kom je er niet helemaal uit? Je kunt ons altijd bellen, dan rekenen we het voor je uit!

Kind aanmelden voor gastouderopvang in Alkmaar

Wil jij jouw kind graag laten opvangen door één van onze liefdevolle en deskundige gastouders in Alkmaar? Meldt hem of haar dan eenvoudig aan via de website. In een paar stappen kun je de aanmelding kosteloos regelen. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Heb je vragen? Onze medewerkers staan voor je klaar. Bel naar 088 – 2337000 of stuur een mailtje, dan helpen we je verder.