94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Slootdorp


gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Berend Botje biedt gastouderopvang aan in Slootdorp en omgeving. Onze opvang is persoonlijk, professioneel en kleinschalig. Jouw kind is bij onze gastouderopvang in goede en vertrouwde handen. Onze gastouders zijn liefdevol en deskundig. Zij voldoen aan alle wettelijke eisen en volgen aanvullende trainingen die gastouderbureau Berend Botje aanbiedt.

Gastouderopvang in Slootdorp voor jouw kind

Bij de gastouderopvang in Slootdorp zijn kinderen van 0 tot 13 jaar welkom. Het is een opvangvorm dat letterlijk en figuurlijk dicht bij thuis ligt. Jouw kind krijgt een eigen plekje en liefdevolle zorg en aandacht. Doordat het een kleinschalige vorm van kinderopvang is, kunnen we goed inspelen op jullie wensen. Er is veel mogelijk op het gebied van gastouderopvang.

Pakketten gastouderopvang in Slootdorp

Kies je voor gastouderopvang van Berend Botje in Slootdorp? Dan kun je kiezen uit een basispakket of comfortpakket. Bij het basispakket regel je alles zelf: je kiest zelf de gastouder uit, vraagt de kinderopvangtoeslag aan en zoekt zelf voor vervanging van de gastouder als dat nodig is. Wil je liever dat Berend Botje jou hierbij ondersteunt? Kies dan voor het comfortpakket. Hier kun je het volgende van verwachten:

Met het comfortpakket is alles goed geregeld. Benieuwd wat hier nog meer onder valt? Klik dan hier voor meer informatie.

gastouder-basistraining.jpg

Wat kost gastouderopvang in Slootdorp?

De kosten van de gastouderopvang van Berend Botje kun je zelf eenvoudig uitrekenen via onze kostenindicatie. Die vind je hier. In een paar stappen reken je uit wat voor jou de kosten zijn van de opvang. Kom je er niet uit of heb je vragen? Neem dan contact met ons op.

Aanmelden voor gastouderopvang in Slootdorp

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang van Berend Botje? Dat kan via de website. Klik hier om alle gegevens in te vullen. Je kunt ook bellen naar 088 – 233 7140. Dan helpt een van onze medewerkers jou verder.