94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Landsmeer

gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Ben jij op zoek naar lieve, betrouwbare en professionele gastouderopvang in Landsmeer? Berend Botje heeft diverse gastouders in Landsmeer en omstreken die de opvang van jouw kind kunnen verzorgen. Het fijne aan gastouderopvang is dat het een flexibele vorm van kinderopvang is. In overleg met de gastouder in Landsmeer is er veel mogelijk. Ideaal voor als je onregelmatige werktijden hebt of een eigen bedrijf.

peuter_schoenen_aantrekken_berend_botje.jpg

Gastouderopvang Berend Botje in Landsmeer

Bij Berend Botje zetten wij bemiddelingsmedewerkers in. Zij hebben hun eigen werkgebied en dus kennis van Landsmeer. De bemiddelingsmedewerkers in Landsmeer kennen alle gastouders en kunnen goed beoordelen welke gastouder goed bij jouw gezin past. Samen met jou maken ze goede afspraken. Onze gastouders worden goed begeleid, zijn gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke eisen. Daarnaast worden ze regelmatig getraind. Zo weet jij zeker dat jouw kindje in goede handen is bij de gastouderopvang van Berend Botje!

Kosten van gastouderopvang in Landsmeer

De kosten van gastouderopvang vallen vaak erg mee. Dankzij de kinderopvangtoeslag is de eigen bijdrage vaak lager dan gedacht. Op de website van Berend Botje kun je snel en eenvoudig met de kostenindicatie de kosten voor gastouderopvang in Landsmeer in jouw situatie uitrekenen. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons gerust, wij rekenen het graag voor je uit!

Aanmelden voor gastouderopvang in Landsmeer

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang? Via onze website kun je dit in een paar stappen eenvoudig regelen. Vul alle gegevens in en dan nemen wij contact met je op. Hoe het aanmeldproces vervolgens verloopt is afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen. Heb je voor het Comfortpakket gekozen dan komt onze bemiddelingsmedewerker bij je langs om alle wensen en eventuele bijzonderheden door te nemen. Daarna gaat zij op zoek naar een geschikte gastouder en volgt er een kennismakingsgesprek. Klikt het? Dan gaan we afspraken vastleggen en is de gastouderopvang geregeld.

Heb je voor het Basispakket gekozen, dan heb je zelf een gastouder gevonden. Wij gaan langs bij de gastouder om te controleren of alles voldoet aan de wettelijke eisen. Als dat zo is dan maken we samen met jou en de gastouder een afspraak om de opvang te bespreken.  

Klik hier om jouw kind aan te melden voor gastouderopvang in Landsmeer.

Meer informatie over gastouderopvang in Landsmeer

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem dan contact met ons op of laat een terugbel- of -mailverzoek achter. Wij helpen je graag verder bij jouw zoektocht naar goede gastouderopvang in Landsmeer!