94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang in Winkel

gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Ook in Winkel biedt Berend Botje gastouderopvang aan. Zoek jij een gastouder in Winkel? Wij bieden betrouwbare opvang aan dicht bij huis. Kinderen van 0 tot 13 jaar zijn van harte welkom. Onze gastouders in Winkel bieden jouw kind een vertrouwde en warme plek. Het is een opvangvorm die het dichtste bij thuis ligt. Het biedt veel voordelen en we kunnen goed inspelen op jullie wensen en omstandigheden.

Flexibele gastouderopvang in Winkel

Het fijne aan gastouderopvang is dat het een flexibele vorm van opvang is. Jouw kind kan op tijden en dagen bij de opvang terecht wanneer het voor jou nodig is. Heb jij bijvoorbeeld wisselende diensten of werk je onregelmatig? Dan is gastouderopvang een ideale opvangvorm voor jou. In overleg met jouw gastouder is er veel mogelijk.

Verschillende mogelijkheden voor gastouderopvang in Winkel

Bij Berend Botje willen we graag jou en de gastouder zoveel mogelijk werk uit handen nemen. Daarom bieden we voor gastouderopvang een comfortpakket aan. Binnen dit pakket kunnen we alle zaken rondom gastouderopvang in Winkel voor jou regelen. Denk hierbij aan het zoeken van een leuke gastouder in Winkel, een kennismakingsgesprek, hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag en nog veel meer. Wat er nog meer binnen het comfortpakket valt lees je hier. Je kunt ook kiezen voor ons basispakket waarmee je meer zelf regelt.

Wat kost gastouderopvang in Winkel?

In veel gevallen is gastouderopvang goedkoper dan wordt gedacht. Je ontvang kinderopvangtoeslag, waardoor de eigen bijdrage vaak meevalt. Ben jij benieuwd wat de kosten zijn voor gastouderopvang in Winkel? Op onze website kun je de kosten in jouw situatie snel en gemakkelijk berekenen via onze kostenindicatie. Klik hier om een berekening te maken. Kom je er niet uit? Bel dan naar 088 – 233 7000. Wij rekenen het graag voor je uit.

Aanmelden voor gastouderopvang in Winkel

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang in Winkel? Klik hier om in een paar stappen jouw kind in te schrijven. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel dan naar 088 – 233 7000. Je kunt ook een terug mail- of belverzoek indienen. Wij helpen je graag!