94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang in Grootebroek


gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Kies jij ook voor gastouderopvang van Kinderopvang Berend Botje dichtbij huis in Grootebroek? Wij hebben verschillende gastouders in de buurt van Grootebroek die liefdevolle en flexibele opvang bieden. Gastouderopvang van Berend Botje biedt professionele kinderopvang, in kleinschalige vorm. Zo vind je opvang altijd dichtbij huis en voelt jouw kind zich snel thuis bij de gastouder in Grootebroek.

Wat zijn de voordelen van gastouderopvang bij Berend Botje?

Er zijn verschillende voordelen van gastouderopvang. Een aantal daarvan zijn:

  1. Veel ruimte en tijd voor jouw kind. Doordat de gastouder in Grootebroek maar een klein groepje kinderen opvangt is er veel aandacht voor jouw kind.

  2. Spelen en ontwikkelen. Bij de gastouderopvang in Grootebroek kan jouw kind met andere kinderen spelen en zo sociale vaardigheden op doen.

  3. Professionele kinderopvang. Onze diplomeerde gastouders volgen regelmatig trainingen bij Berend Botje.

  4. Gastouderopvang is flexibel. In overleg met jouw gastouder in Grootebroek kunnen er duidelijke afspraken worden gemaakt over tijden en kan de opvang aangepast worden aan jullie situatie.

  5. Een vertrouwd en veilig gevoel. Doordat jouw kind elke dag wordt opgevangen in dezelfde omgeving met dezelfde gastouder in Grootebroek zorgt dit voor een veilig en vertrouwd gevoel bij zowel jouw kind als bij jullie.

  6. Gastouderopvang is voordeliger. Dankzij de kinderopvangtoeslag blijkt gastouderopvang vaak voordeliger te zijn dan gedacht. Via de kostenindicatie van Berend Botje kun je snel en gemakkelijk berekenen wat gastouderopvang in Grootebroek voor jou kost.

  7. Berend Botje neemt al jouw werk uit handen. Als je voor een comfortpakket kiest, dan zoekt Berend Botje voor jou een geschikte gastouder in Grootebroek, regelt Berend Botje samen met jou de kinderopvangtoeslag en worden wijzigingen in de toeslag door Berend Botje doorgegeven aan de belastingdienst. Ook wordt er vervanging van de gastouder door ons gezocht indien dit nodig is.

Lees hier meer over het comfortpakket. Als je liever zelf de kinderopvangtoeslag wil regelen en zelf een geschikte gastouder in Grootebroek hebt gevonden, dan is ons basispakket meer geschikt voor jou.

gastouderopvang_spelen_zand_berend_botje.jpg

Ik wil mijn kind aanmelden voor gastouderopvang in Grootebroek

Via de website van Berend Botje kun je jouw kind snel en eenvoudig aanmelden voor gastouderopvang bij jou in de buurt in Grootebroek. Klik hier om jouw kind aan te melden. Bij andere vragen kun je contact met ons opnemen via 088 – 233 7055. Daar helpen wij je graag verder!