94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Hoorn Kersenboogerd


gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Ben jij op zoek naar leuke gastouderopvang in Hoorn Kersenboogerd? Kies voor een gastouder van Berend Botje. Gastouderopvang is voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het is een opvangvorm dat dicht bij thuis ligt. Hier krijgt jouw kind een eigen plekje, zorg en aandacht. Gastouderopvang is een kleinschalige manier van opvang. Daardoor is er veel mogelijk en kunnen we inspelen op jullie wensen en omstandigheden. In overleg kan er veel. Er zijn diverse gastouders van Berend Botje in Hoorn Kersenboogerd en omstreken. Hierdoor is er altijd gastouderopvang bij jou in de buurt!

header-go.jpg

Gastouderopvang Hoorn Kersenboogerd past bij jou

Kies je voor gastouderopvang van Berend Botje in Hoorn Kersenboogerd, dan kies je voor goede begeleiding en optimale dienstverlening. Onze bemiddelingsmedewerkers kennen de buurt en de gastouders. Zij gaan op zoek naar de gastouder die het beste bij jouw kindje en jou past. Zij zorgen ervoor dat er een goede afspraken worden gemaakt en controleren of de gastouderopvang aan alle eisen voldoet. Daarnaast zit er nog een groot voordeel aan gastouderopvang van Berend Botje; wij verzorgen de administratie voor jou en de gastouder. Voor goede, veilige en liefdevolle gastouderopvang in Hoorn Kersenboogerd, kies je voor een gastouder van Berend Botje.

Hoe ziet een dag bij de gastouderopvang in Hoorn Kersenboogerd eruit?

Bij de gastouderopvang is er geen vaste dagindeling. De dag wordt zo goed mogelijk afgestemd op de kinderen die opvang krijgen. Alle gastouders van Berend Botje zorgen voor een dagschema met vaste momenten en rituelen. Hierdoor krijgen kinderen een vertrouwd en veilig gevoel.

Je kunt samen met de gastouder afspraken maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een overdracht bij het halen en brengen. Dankzij de flexibele opvangvorm is het mogelijk om de gastouderopvang aan te passen. Het is mogelijk om jouw kind eerst te laten wennen aan gastouderopvang. Bouw het steeds een beetje op met een aantal uurtjes, zo went jouw kind beetje bij beetje aan de nieuwe omgeving.

Hoe meld ik mijn kind aan voor gastouderopvang in Hoorn Kersenboogerd?

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang van Berend Botje in Hoorn Kersenboogerd? Dat kan snel en gemakkelijk via onze website. In een paar stappen heb jij jouw kind aangemeld voor de opvang. Liever eerst nog wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!