94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Heerhugowaard

gastouderopvang_gastouder_peuter_kind_spelen_ontdekken_berendbotje.jpg

Ben jij op zoek naar gastouderopvang in Heerhugowaard? Bij gastouderbureau Berend Botje zijn er lieve en deskundige gastouders in Heerhugowaard en omstreken aangesloten. Bij diverse gastouders bij jou in de buurt kunnen kinderen van 0 tot 13 jaar terecht voor liefdevolle opvang.

gastouderopvang_peuter_wandelen_gob.jpg

Gastouderopvang dicht bij huis in Heerhugowaard

Gastouderopvang van Berend Botje is altijd dicht bij jou in de buurt. Dankzij deze opvangvorm heeft jouw kind een extra thuis. Daar krijgt jouw kind een eigen plek, liefdevolle zorg en aandacht. Bij gastouderopvang is het heel goed mogelijk om in te spelen op jouw situatie en wensen. Samen met jou stemmen we de tijden en dagen af. Er is in overleg met jouw gastouder in Heerhugowaard veel mogelijk. Gastouderopvang is de oplossing bij onregelmatige werktijden of een eigen bedrijf.

Gediplomeerde gastouders in Heerhugowaard

Alle gastouders van Berend Botje zijn gediplomeerd en voldoen aan de wettelijke eisen. Wij bieden hen regelmatig cursussen, trainingen en workshops aan. Daarnaast biedt Berend Botje extra ondersteuning dankzij onze bemiddelingsmedewerkers. Zij hebben veel plaatselijke kennis van Heerhugowaard en kennen alle gastouders. Zo weten zij welke gastouder het beste bij jouw gezin past. De bemiddelingsmedewerker maakt goede afspraken over de gastouderopvang en zorgen ervoor dat de gastouderlocaties voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne.

Keuze uit pakketten voor gastouderopvang in Heerhugowaard

Kies jij voor gastouderopvang? Dan heb je de keuze uit twee pakketten:

Comfortpakket

Naast bovenstaande punten bieden we nog veel meer binnen het comfortpakket. Klik hier voor het volledige pakket.  

Basispakket

Aanmelden voor gastouderopvang in Heerhugowaard

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang in Heerhugowaard? Je kunt jouw kind hier direct via onze website aanmelden. Heb je nog vragen? Kies er dan voor om teruggebeld of gemaild te worden.