94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Grote Waal in Hoorn


laab_2022_03_23_0004-1697206081.jpg

Ben jij op zoek naar gastouderopvang in de Grote Waal in Hoorn? Dan ben je bij Berend Botje aan het juiste adres. Wij hebben diverse liefdevolle gastouders die gezellige opvang bieden. Dankzij gastouderopvang heeft jouw kind een eigen plek en krijgt hij of zij de zorg en aandacht die nodig is. Gastouderopvang is flexibel en ligt dicht bij thuis. Hierdoor kunnen onze gastouders in de Grote Waal in Hoorn goed inspelen op jullie situatie en wensen.

gastouderopvang_spelen_zand_berend_botje.jpg

Wennen bij de gastouderopvang Grote Waal in Hoorn

Kies je voor gastouderopvang van Berend Botje, dan kies je voor kleinschalige en huiselijke opvang. Uiteraard is het belangrijk dat je een goede klik hebt met de gastouder. Als die er is worden er afspraken gemaakt over het wennen. Zo kan jouw kind wennen aan gastouderopvang in de Grote Waal in Hoorn, de gastouder zelf en de andere kinderen. Dit begint met een paar uurtjes en wordt langzaam opgebouwd naar meerdere dagen.

Comfort- of basispakket gastouderopvang Grote Waal

Bij de gastouderopvang van Berend Botje kun je kiezen uit een Comfort- of een Basispakket. Bij het Comfortpakket nemen we jou en de gastouder zoveel mogelijk uit handen. Bij het Basispakket regel je veel zelf. Wat we precies doen binnen de pakketten voor jou en de gastouder lees je hier.

Aanmelden voor gastouderopvang Grote Waal in Hoorn

Wil jij jouw kind aanmelden voor gastouderopvang bij Berend Botje? Dit kun je direct online doen via onze website. Klik hier om alle gegevens in te vullen. Je kunt ook bellen naar ons kantoor via 088 – 233 7140. Eén van onze medewerkers helpt jou vervolgens met het aanmelden.

Heb je voor het Comfortpakket gekozen? Dan komt onze bemiddelingsmedewerker bij je langs. Samen nemen jullie jouw wensen door en eventuele bijzonderheden over jouw kind. Vervolgens gaat zij op zoek naar de geschikte gastouder in de Grote Waal voor jouw gezin. Als die is gevonden gaan jullie kennismaken en worden er afspraken gemaakt rondom de opvang.

Heb je voor het Basispakket gekozen? Dan heb je zelf jouw gastouder gevonden. De bemiddelingsmedewerker gaat langs bij de gastouder om te controleren of zij en de opvangplaats aan alle wettelijke eisen voldoen. Als dit het geval is zal zij het gesprek begeleiden tussen jou en de gastouder en maken jullie samen afspraken over de opvang.

Vragen over gastouderopvang in de Grote Waal in Hoorn

Heb je nog vragen over gastouderopvang of het aanmelden? Neem dan contact met ons op. Je kunt ook een bel- of mailverzoek indienen.