94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouderopvang Alkmaar

peuter-speeltuin-spelen-berend-botje.jpg

Berend Botje biedt gastouderopvang aan voor baby’s, peuters, kleuters en kinderen tot 13 jaar. Onze gastouders bieden persoonlijke, liefdevolle en vertrouwde opvang aan jouw kind. Zoek jij een gastouder in Alkmaar of in de omgeving van Alkmaar? Berend Botje biedt de oplossing. Kies voor opvang dicht bij thuis.

Flexibele gastouderopvang in Alkmaar

Het grote voordeel aan gastouderopvang is dat het een flexibele opvangvorm is. In overleg met de gastouder is er veel mogelijk. Wil je jouw kind een keer vroeg brengen, later halen of op een andere dag brengen? Dat is allemaal bespreekbaar. Gastouderopvang is dus ideaal voor mensen met onregelmatige werktijden, een eigen bedrijf of wanneer er geen gastouder in de buurt is.


gastouderopvang_peuter_schommelen_buitenspelen_gob.jpg

Vertrouwde gastouderopvang in Alkmaar

De gastouders van Berend Botje voldoen aan de wettelijke eisen, zijn gediplomeerd en volgen regelmatig trainingen bij Berend Botje. Wij werken met bemiddelingsmedewerkers die veel kennis hebben van Alkmaar. Onze medewerkers kennen de gastouders en gaan voor jou op zoek naar de gastouder in Alkmaar die het beste bij jouw gezin plaatst. We hebben regelmatig contact met onze gastouders en begeleiden ze bij het optimaal houden van de opvang.

Mogelijkheden van gastouderopvang in Alkmaar

Bij Berend Botje kun je tussen twee pakketten kiezen. We nemen jou en de gastouder graag zo veel mogelijk werk uit handen. Met het comfortpakket regelen we alle zaken rondom gastouderopvang voor jou. Zoek je liever zelf een gastouder uit? Kies dan voor het basispakket waarmee je zelf veel regelt. Klik hier voor meer informatie over wat de pakketten voor gastouderopvang in Alkmaar inhouden.

Kosten van gastouderopvang in Alkmaar

Veel mensen zijn bang dat gastouderopvang duur is, maar vaak is het goedkoper dan gedacht. De eigen bijdrage valt door kinderopvangtoeslag erg mee. Ben jij benieuwd wat gastouderopvang jou gaat kosten? Met onze kostenindicatie bereken je snel en eenvoudig de netto kosten in jouw situatie. Kom je er niet helemaal uit? Bel ons dan op, dan rekenen we het graag voor je uit.

Heb je vragen over gastouderopvang in Alkmaar? Bel ons dan op 088 – 233 7000. Je kunt ook een terugbel- of -mailverzoek indienen. Direct jouw kind aanmelden voor onze gastouderopvang? Klik dan hier.