94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouder in Purmerend


Ben jij op zoek naar een kleinschalige en flexibele opvang voor jouw kind? Kies dan voor een gastouder in Purmerend van Berend Botje. Wij bieden gastouderopvang aan dat letterlijk en figuurlijk dicht bij huis is. We hebben diverse gastouders, ook bij jou in de buurt bij Purmerend. Deze huiselijke en persoonlijke opvang is geschikt voor kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wat is gastouderopvang?

De gastouderopvang van Berend Botje is een kleine opvang in een huiselijke omgeving. Dit kan zowel in het huis van de gastouder als in het huis van de kinderen zelf zijn. Eén van de grootste verschillen tussen gastouderopvang en gewone opvang is dat het een stuk kleinschaliger is. Er kan meer aandacht worden gegeven aan de kinderen en er is altijd een vaste gastouder en dus een vertrouwd gezicht. Bij Berend Botje helpen we jou bij het vinden van een geschikte gastouder in Purmerend. Onze bemiddelingsmedewerkers zoeken een gastouder die het beste past bij jouw kind, bij jou en jullie situatie. Ze kennen de omgeving en alle gastouders in Purmerend en weten zo precies welke gastouder goed bij jullie aansluit.

Mogelijkheden van een gastouder in Purmerend

Kies je voor een gastouder van Berend Botje in Purmerend? Dan kun je kiezen uit het comfort of basispakket. Bij het comfortpakket nemen we je veel werk uit handen. Zo regelen we de volgende zaken voor je:

Je leest hier alles over het comfortpakket. Regel je liever de zaken zelf? Dan kan natuurlijk ook! Dan is het basispakket meer geschikt voor jou.

Meer informatie over gastouders in Purmerend

Wil je meer weten of gastouderopvang? Klik dan hier om er alles over te lezen. Voor vragen kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!