94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouder Enkhuizen

laab_2022_03_23_0000.jpg

Een gastouder zorgt voor liefdevolle opvang van jouw kind of kinderen. Alle kinderen tussen 0 en 13 jaar zijn welkom bij de gastouder in Enkhuizen. Wat heel kenmerkend is voor gastouderopvang is de persoonlijke aandacht. Doordat de gastouder een klein groepje kinderen opvangt, is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht voor jouw kind. Hierdoor voelt hij of zij zich gezien en op z’n gemak en kan het kind zich optimaal ontwikkelen. De gastouder van Berend Botje in Enkhuizen zorgt ervoor dat jouw kind op een prettige manier wordt opgevangen.

Voordelen van opvang door een gastouder in Enkhuizen

Gastouderopvang is een opvangvorm die letterlijk en figuurlijk dicht bij huis ligt. Er zijn diverse gastouders bij Berend Botje aangesloten, waardoor er altijd een geschikte gastouder bij jou in de buurt in Enkhuizen is! Andere voordelen van opvang door een gastouder zijn:

gastouderopvang_peuter_spelen_ontdekken_gob.jpg

Comfort- voor basispakket voor gastouderopvang in Enkhuizen

Kies je voor gastouderopvang van Berend Botje, dan kun je kiezen uit een comfort- of basispakket. Ga je voor het comfortpakket dan nemen we je het werk uit handen. We regelen alle zaken rondom gastouderopvang, zoals het regelen van de gastouder in Enkhuizen en het aanvragen van de kinderopvangtoeslag. Het is ook mogelijk om voor het basispakket te kiezen. Klik hier om meer te lezen over de verschillen tussen de pakketten voor gastouderopvang in Enkhuizen.

Mijn kind aanmelden bij de gastouder in Enkhuizen

Is gastouderopvang echt wat voor jullie? Meld jouw kind dan aan bij de gastouder in Enkhuizen. Dit doe je snel en eenvoudig via de website. Klik hier om jouw kind aan te melden. Je kunt de aanmelding ook telefonisch regelen. Bel daarvoor naar 088 – 2337000.