94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Gastouder Alkmaar

gastouderopvang_peuter_schommelen_buitenspelen_gob.jpg

Ben jij op zoek naar een gastouder voor opvang van jouw kind in Alkmaar? De gastouders van Berend Botje bieden opvang voor baby’s, peuters, kleuters en grotere kinderen. Deze huiselijke manier van opvang is erg persoonlijk en flexibel. In overleg is er veel mogelijk en daardoor kan er goed worden ingespeeld op jouw omstandigheden en wensen.

Gastouder Alkmaar bij jou in de buurt

De gastouders van Berend Botje bevinden zich op verschillende locaties in Alkmaar. Er is dus altijd een gastouder dicht bij jou in de buurt. Een groot voordeel aan de gastouderopvang van Berend Botje is dat we bemiddelingsmedewerkers inzetten. Zij hebben hun eigen werkgebied en hebben dus ook veel kennis van Alkmaar. Ze kennen de gastouders in Alkmaar en kunnen daardoor zorgen voor de perfecte match tussen jou en een geschikte gastouder. Onze bemiddelingsmedewerkers begeleiden bij het maken van afspraken en zorgen ervoor dat de dienstverlening optimaal blijft. Een ander voordeel van gastouderopvang via Berend Botje is dat wij kosteloos de administratie voor jou en de gastouder verzorgen.

gastouderopvang_peuter_spelen_ontdekken_gob.jpg

Mogelijkheden van een gastouder Alkmaar

Kies je voor een gastouder in Alkmaar van Berend Botje, dan kun je kiezen uit twee pakketten: comfort of basis. Met het Comfortpakket nemen wij jou zoveel mogelijk uit handen. Wij regelen dan alle zaken rondom het vinden van een geschikte gastouder en de gastouderopvang voor jou. We regelen het kennismakingsgesprek en regelen samen met jou de aanvraag voor de kinderopvangtoeslag. Regel je liever zelf een gastouder in Alkmaar en de bijkomende zaken? Kies dan voor het Basispakket. Klik hier voor meer informatie over de pakketten.

Aanmelden gastouderopvang Alkmaar

Kies jij voor een gastouder van Berend Botje in Alkmaar? Meld dan direct via onze website jouw kind aan voor gastouderopvang. Klik hier om jouw kind snel en eenvoudig aan te melden. Kies je voor het comfortpakket dan plant onze bemiddelingsmedewerker een afspraak in met jou en nemen jullie de wensen door. Vervolgens wordt de geschikte gastouder in Alkmaar gezocht. Als die is gevonden gaan jullie kennismaken!

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een mailtje of bel naar 088 – 233 7000. We helpen je graag verder!