94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

Ben je tevreden? Vertel het door!

peuter-juichen-enthousiast-berend-botje-1695302776.jpg

Wist je dat wanneer jij een nieuwe klant of gastouder aanbrengt, je een cadeau ter waarde van maar liefst € 50,- van ons krijgt? Het is heel simpel. Vul samen met iemand die interesse heeft in kinderopvang bij Berend Botje of iemand die gastouder wil worden de cadeau-actiekaart in of meld je onderaan deze pagina digitaal aan. Dit kan een vriendin, buurvrouw of kennis zijn. Zodra wij haar/zijn aanmelding hebben ontvangen, ontvang jij een mooi cadeau!

Vertel het door & vertel het ons!

Ben je tevreden over de kinderopvang van Berend Botje? Vertel dit dan verder! Of ken je iemand waarvan je denkt dat ze geschikt is om gastouder bij ons te worden, dan horen wij dat graag van je. Ook voor de aanmelding van een nieuwe gastouder ontvang je van ons een mooi cadeau!

kleuter_hooi_gooien_berend_botje.jpg

Vul de cadeau-actiekaart in

Het enige wat je hoeft te doen is met jouw vriend(in) of kennis de cadeau-actiekaart in te vullen. Deze is op al onze locaties te verkrijgen. Vraag er gerust één aan onze medewerkers op de groep of aan je bemiddelingsmedewerker. De ingevulde kaart kun je inleveren op één van onze locaties of opsturen naar:

Kinderopvang Berend Botje
T.a.v. cadeau-actiekaart
De Oude Veiling 6
1689 AA Zwaag

Kies je cadeau t.w.v. € 50,-!

Je kunt kiezen uit verschillende leuke kindercadeaus, zoals: babyspeelgoed, Duplo/Lego, Playmobil, een boekenpakket of een bordspel. Of je trakteert jezelf op een Rituals verwenpakket of een VVV-bon, want dat kan namelijk ook!

Digitaal aanmelden

Aanmelden voor deze actie kan ook digitaal. Stuur een mail met de volgende gegevens naar [email protected] (voor het gastouderbureau) of naar [email protected] (voor de kinderopvang) onder vermelding van cadeau-actiekaart:

Bedankt voor je hulp!