94% van de ouders/verzorgers raadt ons aan

© 2024 Kinderopvang Berend Botje

BSO Berend Botje

kleuter_spelen_berend_botje.jpg

BSO staat voor buitenschoolse opvang en is bedoeld voor kinderen die naar de basisschool gaan. De BSO is ontstaan doordat de werkdagen van ouders eerder beginnen en langer duren dan een schooldag. Dankzij de BSO van Berend Botje kan jouw kind op een prettige plek opgevangen worden, terwijl jij werkt.

Activiteiten op de BSO

Op de BSO van Berend Botje vinden wij ontspanning belangrijk. Jouw kind bepaalt zelf wat hij of zij gaat doen. Kinderen leren bij de BSO van elkaar. Ze spelen samen, maar er is ook ruimte voor rust. Jouw kind komt bij van de schooldag in de leeshoek of gaat kleuren, puzzelen of knutselen. Bij de BSO combineren we activiteiten met het thema dat speelt op school. Zo zorgen we voor een passende aansluiting. Daarnaast organiseren we diverse leuke uitjes en activiteiten. Bij de BSO van Berend Botje werken we met vaste momenten en rituelen, zodat kinderen houvast hebben en zich daardoor prettig voelen bij onze opvang.

laab_2023_06_10_0068.jpg

Wat kost BSO?

Je betaalt de kosten voor de BSO zelf. Een deel van de kosten kan worden vergoed via de kinderopvangtoeslag. Hoeveel de vergoeding is, is afhankelijk van jouw inkomen. Ben jij benieuwd naar de kosten van de BSO van Berend Botje in jouw situatie? Reken zelf gemakkelijk via onze kostenindicatie uit wat de netto kosten in jouw situatie zullen zijn. De kosten zijn inclusief eten, drinken, uitjes en vervoer van en naar school.

Inschrijven BSO

Wil jij jouw kindje inschrijven voor de BSO van Berend Botje? Dat kan direct via onze website. Het is mogelijk om eerst even te wennen op onze BSO. Wij begrijpen dat het best spannend kan zijn om voor het eerst naar de opvang te gaan. Sommige kinderen vinden het direct leuk, terwijl andere kinderen het spannend vinden. Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw kind zich zo snel mogelijk thuis voelt bij de BSO van Berend Botje.

Wennen op de BSO

Na de inschrijving volgt eerst een intakegesprek. Daarin maken we afspraken met jou en jouw kind. Zo kunnen we afspreken dat het kind eerst een middag mee komt spelen samen met een vriendje of vriendinnetje. Jouw kind kan dan kennismaken met de medewerkers en andere kinderen. Het is ook mogelijk dat jij zelf een uurtje mee komt wennen.

Wil je meer weten over onze BSO? Neem contact met ons op via 088 – 2337000 of stuur ons een berichtje.